De ce mașinile americane sunt atât de nepopulare în Europa?

Europenii par a fi extrem de practici și atunci când vine vorba de mașini. Aceștia ar opta oricând pentru o mașină care să le fie utilă în defavoarea uneia care să aibă un aspect estetic impecabil, dar să nu fie fiabil în ceea ce privește calitatea.

Mașinile americane sunt recunoscute mai ales pentru aspectul luxos, însă de ce sunt atât de nepopulare aceste mașini în Europa?

Avantaje ale mașinilor europene

Europenii caută mai degrabă aspecte practice atunci când își aleg o mașină, lăsând deoaprte luxul pe care îl caută americanii. Tocmai de aceea, și piața de mașini second hand este atât de diversificată, iar instrumentele de verificare a istoricului pe care îl are o mașină, așa cum este www.checkcardna.com, sunt unele dintre cele mai utile instrumente la care pot apela cei care doresc să facă o astfel de achiziție. 

Deși s-ar putea spune că costă mai mult, mașinile europene sunt considerate a fi mai bune, iar durabilitatea acestora pare a fi mai mare decât a mașinilor americane. Producătorii auto americani sunt foarte conștienți de siguranța pasagerilor, configurând mașini care pot face față la accidente grave, însă dezavantajul este că uneori chiar și cel mai slab contact poate provoca daune semnificative vehiculului, în timp ce producătorii europeni folosesc piese mai puternice pentru a nu le permite mașinilor să se prăbușească rapid. 

Un alt avantaj al mașinilor europene în fața celor americarne este dat de design, de aspectul avut. Se consideră că mașinile europene au un aspect mai elegant față de cele americane. De asemenea, acestea rezistă la un kilometraj mai mare și pot merge mai repede, în funcție de cât ești dispus să cheltuiești pe o mașină. 

De asemenea, se consideră că mașinile europene au o inginerie mai bună, iar calitatea pe care o oferă este una mai ridicată, chiar dacă și prețurile cerute sunt unele destul de ridicate. 

Avantaje ale mașinilor americane

Mașinile americane sunt iubite mai ales de europenii care au un stil mai deosebit, mai extravagant. O mașină americană oferă un stil retro mai bun, au un sistem de frânare mai bun și cele mai des întâlnite variante sunt cele cu transmisie automată. De asemenea, mașinile americane ar avea o manevrabilitate destul de ridicată, chiar dacă limitele de viteză sunt mai mici în Statele Unite. 

Deși estetica mașinilor americane este impecabilă, europenii nu preferă modelele americane mai ales din cauză că le place să aibă o mașină cu un design clar, nu una care să aibă o durabilitate extremă, așa cum preferă americanii. Mai mult decât atât, mașinile americane vin, de regulă, în dimensiuni mai mari, preferându-se SUV-urile și mașinile late, mai ales că drumurile lor nu sunt atât de înguste ca cele europene. 

Europenii preferă să cumpere mașini europene mai ales prin prisma apropierii, însă și mașinile americane, atunci când sunt achiziționate de europeni, sunt unele cu caracteristici deosebite. Dacă te hotărăști să achiziționezi totuși un vehicul american, poți utiliza un decodor VIN care îți oferă câteva informații esențiale în ceea ce privește istoricul mașinii. Un astfel de instrument este bestvindecoder.com, acesta oferindu-ți punctul de plecare sigur în achiziția unei mașini de succes.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5