Campionatul Naţional de Karate Kyokushin, zona de Nord, Baia Mare

David Tudose, de la Clubul Sportiv de Karate Kyokushin Someş, dublu campion naţional

Tânărul sportiv de la Clubul Sportiv Karate Kyokushin Someş a participat, sâmbătă, 6 aprilie, la Naţionalele de la Baia Mare, la probele kata şi kumite, câştigând două medalii de aur, devenind campion naţional la cele două probe. La doar 10 ani, David Tudose a mai câştigat de două ori locul II şi o dată locul III în alte competiţii.

La Naţionalele de la Baia Mare au participat 112 sportivi, iar bistriţeanul a avut o comportare deosebită, apreciată de toţi cei prezenţi la sală. Preşedintele clubului, cât şi antrenor, este fostul campion european, Marius Pop, cunoscut în lumea acestui sport de contact din ţară, scoţând pe bandă rulantă campioni încă de mici copii. De menţionat faptul că antrenorul Marius Pop antrenează şi sportivi din localitatea Dumitra, iar de şapte ani s-a ocupat şi de tinerii sportivi din localitatea Feldru, iar din motive politice şi administrative a fost nevoit să renunţe la aceşti copii. În urmă cu un an, antrenorul, împreună cu 50 de sportivi din Dumitra şi Feldru, au participat la emisiunea de la Pro TV „Românii au talent", ajungând până la votul publicului.

Tânărul sportiv David Tudose se antrenează în Bistriţa şi la Dumitra, făcând naveta cu părinţii lui, iar efortul părinţilor se văd în concursurile la care participă fiul lor. De aproximativ un an de zile, Marius Pop pregăteşte două grupe de copii începători şi la Bistriţa, la sala de sport a Liceului „Grigore Moisil".

În final, antrenorul Marius Pop aduce mulţumiri părinţilor acestui sportiv cu rezultate deosebite pentru eforturile mari depuse de ei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5