Daţi dispăruţi, trei minori din Centrele de protecție din Beclean şi Reghin, dar şi un bărbat din Chintelnic, găsiţi de polițiști

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică și Investigații Criminale, sprijiniți de poliţişti locali, au organizat și desfășurat acțiuni pentru depistarea unor persoane dispărute.

În cadrul acțiunilor desfășurate, pe raza localității Viișoara, au fost depistați doi minori de 13 și 11 ani, plecați voluntar din Centrul de protecție a copilului Beclean. Cei doi au fost încredințați personalului centrului, iar polițiștii au revocat măsura căutării lor.

La aceeași dată, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din Beclean l-au depistat pe un drum comunal, de pe raza localității Șieu Cristur, pe un bărbat în vârstă de 76 ani, din Chintelnic. Familia acestuia a sesizat Poliția cu privire la faptul că a plecat de la domiciliu în împrejurări necunoscute, în urmă cu două zile, și nu s-a mai întors. Polițiștii au solicitat revocarea măsurii de căutare la nivel național a persoanei în cauză.

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică Bistrița l-au depistat pe raza municipiului, pe un minor în vârstă de 15 ani, din Reghin. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul este căutat, fiind plecat dintr-un centru de îngrijire a copilului din județul Mureș.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5