Daniel Suciu (PSD): Oamenii nu vor lucruri complicate de la politicieni. Vor dreptate, nu scandal

Consilierul judeţean Daniel Suciu, vehiculat drept candidat în Colegiul 2 Camera Deputaţilor din partea USL, crede că în lupta electorală din 9 decembrie, de la alegerile parlamentare, va avea de câştigat cel care înţelege cel mai bine aşteptările oamenilor de la politicieni. Dacă va fi validat drept candidat la parlamentare, Suciu anunţă că nu va duce o campanie de denigrare a contracandidatului, ci se va axa în a explica oamenilor ce face şi poate face un parlamentar.

“Zilnic am mers în Colegiul 2 (n.n. – zona Becleanului) şi am realizat că politicienii, de diferite nume şi culori politice, sunt foarte, foarte departe de oameni. Am realizat acest lucru pe propria-mi piele. Oamneii nu-şi simt demnitarii aproape, fie că vorbim de cei locali, judeţeni sau naţionali. Am realizat, la întâlnirile extrem de binefăcătoare, pe marginea dumului, în curtea bisericii sau oriunde, ce vor oamenii de la parlamentari. (...) Oamenii nu vor lucruri complicate, absolut deloc. Vor dreptate, nu scandal”, a declarat Suciu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Vicepreşedintele PSD a menţionat că nu vrea să fie parlamentar “de birou, de jilţ sau de maşină”. “Aşteptările faţă de un om tânăr care accede la o funcţie sunt mult mai mari decât faţă de un veteran în ale politicii. Sunt conştient că aşteptările faţă de un potenţial deputat la 32 ani sunt mult mai mari. (...) Simt că atitudinea politicienilor faţă de propriul electoral trebuie urgent să se schimbe”, a adăugat acesta.

Suciu a ţinut să menţioneze că nu îl va critica pe principalul contracandidat – Vasile Marc de la PDL – mai ales că “lumea îl cunoaşte foarte bine”, “nu este răul absolut”, face politică de 20 ani, o parte şi la PSD, fiind “tipul de politician care a prins în epoca romantică”. În schimb, social-democratul va spune oamenilor că “nu deputatul asfaltează, nu construieeşte biserici, cămine, nu renovează creşe sau şcoli, ci rolul unui parlamentar este de face legi bune”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5