Schimbare de gardă la TSD B-N

Daniel Suciu, noul lider al tinerilor social-democraţi

Daniel Suciu este, de sâmbătă, noul preşedinte TSD B-N. Suciu a fost unicul candidat pentru această funcţie, ocupată până în prezent de Adrian Moldovan.

Funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Social Democrat este una dintre cele mai râvnite funcţii de tinerii care au o stabilitate politică, vechime şi ceva susţinere în spate. Sâmbătă, 5 iunie, s-a decis şi viitorul organizaţiei TSD Bistriţa-Năsăud, viitor de care va fi direct responsabil, Daniel Suciu.

Fost jurnalist, director de cabinet al deputatului PSD Radu Moldovan, consilier judeţean, Daniel Suciu, un politician tânăr de succes, are şi experienţa unor campanii de alegeri în spate. Ales cu unanimitate de voturi, Daniel Suciu a spus că şi-a dorit funcţia de lider al organizaţiei judeţene TSD, doar din simplu motiv că ştie că tinerii pot arăta mult mai mult în politica judeţeană şi naţională.

Armele lui Daniel Suciu sunt multiple, de la ambiţie şi perseverenţă până la carismă, toate acestea sunt atuuri pe care Daniel Suciu le poate folosi pentru a face o carieră politică.

Deputatul PSD Radu Moldovan, mentorul politic al lui Daniel Suciu, a spus despre acesta că este un om cu reale calităţi, iar cu mici corecturi va deveni un mare lider politic.

,,Îl invidiez pe Daniel Suciu. Este un om cu reale calităţi, iar mici corecturi, va deveni un mare lider politic, aşa cum Victor Ponta va fi cel mai tânăr preşedinte al României cu sprijinul nostru al tuturor”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Radu Moldovan.

Radu Moldovan le-a promis celor din TSD că vor avea reprezentanţi la toatele nivelurile în organizaţiile din care provin, dacă vor dovedi că se implică în activitatea partidului, iar noul lider al TSD Bistriţa-Năsăud va avea asigurat inclusiv un post printre candidaţii la alegerile parlamentare din 2012.

Noul preşedinte al TSD B-N, Daniel Suciu, consideră că principalele calităţi ale tinerilor sunt ambiţia, puterea de muncă, idealismul şi principiile, dar atrage atenţia asupra faptului că, tinerii ar trebui să intre în politică nu doar pentru prestigiu, interese materiale sau pentru imagine. Să intre in politică şi chiar să facă ceva, a menţionat tânărul lider.

Într-un stil direct şi amuzant, Suciu a prezentat câteva dintre realităţile vieţii politice, ironizând limbajul europarlamentarului Elena Băsescu. El a trezit interesul sălii şi a celor din prezidiu, amorţiţi de interminabilul discurs al fostului lider TSD Adrian Moldovan.

Daniel Suciu a fost votat în unanimitate de cei 235 de delegaţi prezenţi. Pentru funcţia de secretar executiv a fost ales Darius Ilieşiu, de asemenea, candidat unic.

La eveniment au participat preşedintele TSD, Nicolae Băniciou, preşedintele PSD B-N, deputatul Radu Moldovan, preşedintele PSD Bistriţa, primarul Ovidiu Creţu, preşedintele Organizaţiei de Femei PSD B-N, Doina Pană şi primarul comunei Lechinţa, Romeo Florian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5