Daniel Suciu: Bistriţa-Năsăud a accesat un miliard de euro în ultimii şase ani din fondurile europene

Deputatul Daniel Suciu susţine că Opoziţia, mai ales consilieri judeţeni ai PNL, critică administraţia publică judeţeană, fără a şti că „judeţul Bistriţa-Năsăud este campionul absolut la nivel naţional în ceea ce priveşte absorbţia de fonduri europene".

„Doamna Pană, domnul Deneş, toţi colegii care avem legătură cu administraţia centrală ştim că de fiecare dată când discutăm de acest subiect, ne întreabă: ce faceţi voi la Bistriţa pentru că aţi reuşit să depăşiţi borna de un miliard de euro? Lucrurile acestea se văd şi nu înţeleg de ce nu se lecuiesc colegii noştri din Opoziţie în a-l lua pe „nu" în braţe şi a fi nihilişti şi a nu vedea evidenţele. Este calea cea mai sigură pentru domniile lor de a pierde în continuare, pentru că nu văd realităţile. Spitalul Judeţean, drumurile naţionale, căminele culturale, apă şi canalizare. În aceste zone regăsim acest miliard de euro. Nu doar că suntem campioni absoluţi la nivel naţional, dar regiunea din care facem parte, de Nord-Vest. Atunci când se va face un top al regiunilor de la nivel european va ocupa locuri fruntaşe", a spus Suciu.

Parlamentarul bistriţean susţine că trebuie felicitaţi toţi cei care conduc judeţele în Regiunea de Nord-Vest, iar in Bistriţa-Năsăud este vorba de PSD şi ALDE. „Nu vreau să le dau sfaturi celor de la PNL, dar să ai aceste cifre pe masă şi tu să spui că noi suntem ultimii din ţară, mi se pare nu neapărat de a avea orbul găinii, ci de a nu fi de acord cu evidenţele", a adăugat Suciu, menţionând că această sumă a fost atrasă de judeţul nostru în ultimii şase ani prin proiecte europene din toate programele operaţionale, inclusiv în agricultură.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5