Dance Stars Academy, de 14 ori pe podium la Târgu Mureş. Premiu special pentru o participare la un festival din Italia

Steluţele şcolii de dans Dance Stars Academy au fost din nou la înălțime în cadrul Concursului TDC (Transilvania Dance Competition), care a avut loc la Târgu Mureş, în perioada 22-24 februarie. Cei 13 copii care fac parte din ElitStars, grupa de performanţă a şcolii de dans, împreună cu coregraful Lucia Baranyai, au avut o prestaţie impecabilă în cadrul acestui concurs unde la diferite stiluri şi categorii de vârstă au obținut 8 locuri I, 3 locuri II şi 3 locuri III.

Din sutele de copii participanți şi numeroasele coregrafii au ieşit în evidență cu coregrafia „Silver” care a atras atenţia juriului fiind premiați cu un premiu special - 100% gratuitate -  în Italia, la festivalul de dans MOMENT DANCE FESTIVAL (Porto San Giorgio), în perioada 7-14 iulie, premiu oferit de către Paolo Londi. Maria Postelnicu (jurat) a înmânat „steluţei” Diana Beni un voucher de 50% reducere din taxa de participare la toate competițiile la care va participa pe tot parcursul anului.

Am fost apreciaţi, de la costume, machiaj, până la momentele coregrafice, muzică, tehnică şi atitudine. A fost un concurs greu, am participat alături de şcoli de dans cu renume, mă bucur că am reuşit să convingem juriul cu minunatele noastre coregrafii, care sunt desprinse din lumea reală, dar totodată puţin îndrăznețe şi diferite sau coregrafii din lumea basmelor, a desenelor animate, cu personaje pozitive şi negative! Sunt mândră de ceea ce am obținut alături de aceşti copii minunați care pe lângă talent muncesc din plin cu pasiune! Vreau să subliniez că am avut o perioadă scurtă de pregătire, dar totuşi intensă, mulţumesc pe această cale conducerii Liceului de Muzică „Tudor Jarda”, pentru sala de antrenament în care micuții mei se antrenează! Mulţumesc părinților pentru susţinere, încredere şi răbdare, fără ei nu am fi reuşit să ajungem la acest concurs! Felicit steluţele campioane, sunt extrem de mândră de aceşti copii minunaţi”, ne-a declarat coregraful Lucia Baranyai.

 Rezultatele Şcolii de dans Dance Stars Academy în cadrul TDC

Concurs Modern

Uma (Daria Sbircea ) Locul 1

Lrotected (Diana și Daria) Locul 1

Showdance - I live jazz -Szekely Pirtiu Antonia -Locul 1

Bom bom- Diana Beni -Locul 1 + Premiu Special

Jungle Grup -Locul 2

Silver-locul 1 + Premiu Special

Fantezie Coregrafică - Sub Apa -Ariana Pop -Locul 3

Grup Îngeri și Demoni -Locul 1

Contemporan: Erin Magda ( 4-6 ani) - Locul 1

Elasticheart -Beni Diana -Locul 3

Jelous- Bianca Cainariu - Locul 2

Black -Sofia și Bianca -Locul 2

All About -Diana și Bianca -Locul 1

Liryc:. Sorana Maria Ilie -Locul 1

Cămașa -Lucia și Alex -Locul 1

Felicitări pentru Diana Beni, Erin Magda, Monica Petruţ, Haban Raisa, Alicia Moti, Georgiana (Dodo) Gavrilaș Vasilichi, Sofia Maria Igna, Antonia Szekely Pirtiu, Diana Beni, Bianca Căinariu, Ariana Pop, Daria Sbîrcea, Sorana Maria Ilie, Alexandru Manciu!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5