Dan Jiga, singura candidatură pentru şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Alegerile au loc pe 15 martie la CSM Bistriţa

În luna iulie a anului 1999, Dan Jiga era ales de 27 de delegaţi întruniţi în cadrul unei Adunări Generale, pe funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Pe atunci, în Liga a IV-a, jucau un număr de 15 echipe, câştigătoarea campionatului fiind defuncta echipă Laminorul din Beclean. Pentru returul campionatului 2017-2018, Adunarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal a fost convocată pentru ziua de joi, 15 martie, cu începere de la ora 14.00. De asemenea, delegaţii îl vor vota pe Dan Jiga pentru un nou mandat în fruntea AJF. Mai mult, Dan Jiga va supune la vot şi numele celui pe care AJF Bistriţa-Năsăud îl va susţine la alegerile pentru şefia FRF din data de 18 aprilie.

Precizăm că  în afara actualului președinte, Răzvan Burleanu, în cursă ar putea intra Cristi Balaj, Florin Prunea, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Ciprian Marica. Nimeni nu și-a anunțat, însă, clar intențiile.

„Sunt 5 candidați cerți la ora actuală. Toți au șanse! Marica poate fi unul dintre ei. E Balaj, Prunea, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și poate Marica. El are o analiză bună și o exprimare ușoară și s-a școlit prin Germania, prin Spania.Băieții aștia care au jucat fotbal au programele făcute. Trebuie să vină oamenii de fotbal și să conducă FRF. Uitați-vă la Suker! El a câștigat calificarea la Mondiale pentru Croația. Burleanu va avea mari probleme la alegerile din mai, deși el face acum acte de cumpărare pe față. Belodedici și Vlădoiu sunt cărători de mingi! Cu loturile de jucători nu trebuie trimiși 1.000 de oameni, sau să fie trimis Tăbîrcă ăsta, de care nu am auzit”, a spus Mircea Sandu, la Digi Sport Special.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5