Un băiat ambiţios, serios şi cu perspectivă mare

DAN DUMITRAŞCU – campion judeţean şi dublu învingător la „Cupa Speranţelor”

Palmaresul tânărului jucător, la disciplina tenis de câmp, DAN DUMITRAŞCU, din Bistriţa, legitimat la clubul „Tenis ELP” şi avându-l ca antrenor pe cunoscutul Iulian Moga, este unul de invidiat prin performanţele obţinute la frageda vârstă pe care o are, dând dovadă de o tenacitate, ambiţie şi disciplină ieşite din comun.

Astfel, prin seriozitatea de care a dat dovadă, antrenamentele profesioniste efectuate, cât şi prin susţinerea financiară a tatălui său, ing. Ovidiu Dumitraşcu, având alături permanent pe bunica şi mama sa, în calitate de susţinători morali, elevul Dan reuşeşte performanţa ca în luna august 2009 să devină campion judeţean, ocupând locul I la categoria 13-14 ani, învingându-l în finală pe Patrik Deac, cu 6-2; 6-0 la seturi.

Premergător acestei performanţe, la începutul lunii august a.c., participă la un turneu de tenis „Axa Design” la Oradea, unde se clasează pe locul III.

Cea mai recentă „ispravă” pe care a făcut-o pentru tenisul bistriţean şi judeţean a fost la competiţia „Cupa Speranţelor”, desfăşurată la Alba Iulia, în perioada 10-13 septembrie 2009, în organizarea Federaţiei Române de Tenis şi Clubul Sportiv „Constructorul” din Alba Iulia, unde „Dănuţ” al nostru şi-a surclasat toţi adversarii, spulberându-le orice speranţă şi obţine un binemeritat loc I la simplu, învingându-l în finală pe sportivul A. Precupescu cu scorul de 6-1; 6-0 la seturi, întrecere la care au participat 16 sportivi.

Dar, „racheta magică” a lui Dan Dumitraşcu devine „miraculoasă” şi în proba de dublu masculin, la tenis de câmp, în tandem cu Guna Dumitraşcu din Craiova, reuşesc performanţa, de invidiat, să ocupe tot locul I la dublu, devenind astfel una dintre vedetele turneului.

Deci, aceste două locuri I confirmă valoarea jucătorului şi a tenisului practicat la club, seriozitatea şi ambiţia tânărului elev, care face mândrie şcolii, părinţilor, municipiului, clubului şi judeţului, iar noi sperăm ca factorii diriguitori din tenis să-l aibă în vizor.

Felicitări „Dănuţ”, la mai mare şi la mai multe şi ţine-o tot aşa!

Comentarii

01/01/12 03:53
Dumy Dan

Eu sunt Dummyy Dan, idolul femeilor si al baietilor, visul oricarui copil din romania, ascult manele, gutza e viatza mea, nu ascultati ce a zis fraierul de mai sus e invidios pe talentul meu.
Va fute dumyy :x 8-). Mai ales daca sunteti baieti.
PS: Justin Bieber is my life ! :x

01/01/12 03:50
ionut

ce moaca de rege al gay-ilor pervesi are...traznilar trompi:))

26/12/11 22:34
Anonim

"Dănuţ" cunoscut ca si "Dumi" sau "Dumby" e un mare fraier ,prost si ia steroizi.
P.S.: Sa nu va bazati pe ce spune.

02/02/14 01:19
Maria

Mai baieti frumosi si destepti (Anonim si Ionut ,sau Anonim= Ionut?), de Craciun si in noaptea de revelion,ce faceti in fata calculatorului ? Oare ,seducatori cum sunteti voi (si nimeni altul) cum de atunci cand toata lumea danseaza ,canta,se distreaza,voi cititi ziarele ,sa vedeti ce se mai scrie despre Dan ? Ma intreb,orientarea voastra sexuala ,care este ? Nu vi se pare cam dubios ca ,in timp ce Dan joaca tenis(si joaca bine!) voi stati cam mult cu ochii pe el? Eu zic sa nu uitati de zicala "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!"

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5