Cursuri de inițiere gratuită în proiectare asistată de calculator pentru elevii din judeţ, sub egida Universităţii Tehnice Cluj-Napoca

Comunicat de presă

Departamentul de Ingineria Proiectării și Robotică din cadrul Facultății de Inginerie Industrială, Robotică și Managementul Producției a avut inițiativa desfășurării de cursuri de inițiere gratuită în proiectare asistată de calculator pentru elevii de liceu - "SolidWorks Mastermind Challenge - Concurs de modelare 3D pentru elevi". Cursurile se desfășoară online cu participarea elevilor doritori din toată țara.
Pentru elevii din județul Bistrița-Năsăud deschiderea cursurilor va avea loc vineri, 24 martie 2023, ora 12.00, la sediul Extensiei Bistrița a Universității Tehnice din Cluj-Napoca – situat în Piața Centrală nr.29.
Invitați sunt echipele de roboticieni din liceele din județul Bistrița-Năsăud și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean BN.
Condițiile de inscriere, de desfășurare a cursurilor, ce rezultate așteaptă organizatorul cursurilor - Departamentul de Ingineria Proiectării și Robotică în urma acestui demers vor fi prezentate în cadrul acestui eveniment.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5