Cursuri de dans pentru miri oferite de Latino Time

Inca de la inceput de an se observa febra pregatirilor. Viitoarele nunti inseamna multe pregatiri, astfel chiar de la inceput de an se incearca rezolvarea cat mai multor probleme ce tin de organizarea nuntii. De la aranjarea salii pana la invitati, de la aranjamentele legate de muzica si meniuri, fotograf si cameraman pentru fericitul eveniment, totul trebuie pus la punct.

                Un alt aspect foarte important pe care mirii trebuie sa il aiba in vedere este dansul cu care vor deschide petrecerea. Valsul mirilor este o traditie respectata cu sfintenie, insa nu de fiecare data mirii au inspiratia de a alege ceva atragator sau poate ca nu au nici abilitatile necesare – un talent nativ pentru dans. In astfel de momente intervine solutia salvatoare la care pot sa apeleze: sedinte de cursuri dans nunta oferite de o scoala de dans.

                Intelegand nevoia mirilor de a fi unici, de a face fericitul eveniment al nunti cu atat mai special, Latino Time ofera solutia optima oricarui cuplu. Cursurile de dans pentru nunta sunt la mare cautare. Motivul este explicat de reprezentantii celei mai renumite scoli de dans din Bucuresti – Latino Time – care ofera si cursuri de dans pentru miri pe langa programele diverse puse la dispozitia doritorilor: “Nimic nu ofera mirilor mai multa incredere in propriile miscari, certitudinea ca pasii de dans vor incanta invitatii, decat cateva sedinte de cursuri dans nunta.”

                Desi la inceput neindemanatici si neincrezatori, mirii se adapteaza treptat stilului de dans ales, sub indrumarea atenta a instructorului de dans profesionist. Unele cupluri nu vor sa dezvaluie secretul valsului mirilor, astfel aleg sa repete intr-un cadru restrans. Din acest motiv Latino Time ofera cursuri de dans private, dupa un program flexibil, ales in functie de posibilitati.

                Dedicate fiecarui cuplu in parte, cursurile de dans pentru nunta ajuta la perfectionarea miscarilor si pasilor, prin exersare repetata. In acest fel viitorii miri reusesc sa deprinda si sa invete foarte rapid stilul si pasii de dans in care vor face deliciul invitatilor in ziua fericitului eveniment.

                Referitor la stilurile de dans dintre care se poate alege, Latino Time vine cu o oferta bogata. In principal aici depinde de ceea ce isi doresc mirii. Unii vor alege un stil clasic, spre exemplu vals, dans si coregrafie ce poate fi invatata in scurt timp, fiind necesare doar 4 sau 5 sedinte. Nu intotdeauna insa mirii merg pe optiunea clasica. Astfel cei mai extrovertiti, cupluri moderne ce isi doresc sa incante publicul spectator cu ceva iesit din comun, aleg stiluri neobisnuite si adauga si elementul surprizei in coregrafia pentru dansul nuntii.

                Sedintele de dans nu dureaza in principiu mai mult de 90 minute, in acest timp varianta dansului de nunta ajungand la finalitate, prin invatarea la perfectiune a pasilor. Fericitul cuplu se asigura in acest fel ca petrecerea din ziua fericita a evenimentului nuntii va fi una cu totul si cu totul speciala. Startul petrecerii este dat de dansul mirilor, acest moment artistic nu necesita insa ca cei doi sa fie experti in dans, trebuie doar sa se inscrie la cateva sedinte de cursuri dans nunta pe care le ofera cu profesionalism si promptitudine cei de la Latino Time.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5