Curând, noile cărți de identitate: cu cipul 666 sau fără (simple)

 

  Parlamentul patriei a dat undă verde. De luna viitoare, pregătiri intense și apoi, foarte curând, prschimbarea „Bolentinelor” de identitate, aliniindu-ne normelor europene. Dar,  ce este un astfel de act?

   Este  un fel de dovadă despre tine ca persoană. Moldovenii ar putea spune că e o„țâdulă”, act doveditor, iar această „țâdulă” e de identitae, fiindcă arată  o asemănare cât mai exactă între ea și cel ce o poartă, inclusive o poză. Cu ea te deosebești de toate celelalte  7 miliarde de persoane ale lumii.

    Actul va semănă cu cardul bancar, deci nu e chiar ”carte”. E carte numai fiindcă îți spune multe despre persoana ta. Și este de identitate, fiindcă arată cine ești tu, care porți acest act-carte de mărimea unui card bancar.  Acestea vor fi electronice, practic imposibil de falsificat, înglobând şi carnetul de şofer, cardul de sănătate, paşaport., irisul ochilor, date biometrice, un cod de bare etc. Cu el vom putea fi localizaţI prin GPS (nu va mai fi nevoie de brățara delincvenților etc. Deci informații foarte multe, în modul maxim de concentrare.

     Înainte de a debuta pandemia, se dezbătuse aprig astă temă  și s-au conturat   repede  două tabere:  pro şi contra noilor acte identitare.  Esențialul despre noile Buletine l-am arătat, dar  să ne informăm privitor la unele aspecte mai delicate, care probabil nu ne vor fi spuse:

    1.  Ce este codul de bare din cipul de pe viitoarele bulletine și cum va fi folosit?

     2. Avantaje şi pericole pentru persoane, familii etc.

     3. Ce spune Biserica Ortodoxă a neamului despre cipul malefic 666 din act?  Ce alegem noi noi?

    !a. Ce este CODUL DE BARE?   Cu toţii facem cumpărături la magazine pe baza unor astfel de coduri.  Setul de linii groase şi subţiri, mai lungi saiu mai scurte  de pe ambalaje sau chiar de pe  marfă este  într-o combinaţie unică pentru fiecare produs  şi include:  primele trei linii symbol sunt  un 666  de recunoaştere electronică, despre care mulți spun că este un semn al Antihristului din Apocalipsa ioaneică. Alte bare mai spun  apoi  preţul, de unde e marfa  şi alte informaţii, care se recunosc tot electronic. Pe noi ne priveşte de obicei doar preţul. Dacă n-ar fi acest sistem, nu e greu de închipuit ce aglomeraţie ar fi în magazine De menţionat că acasă, ambalajul mărfii îl aruncăm ,  inclusiv codul imprimat,  devenit inutil.

     Până azi, puţină lume s-a declarat deranjată de  666 de pe mărfuri, dar când este vorba de chiar IDENTITATEA MEA,   arătând aşadar cine sunt, problema devine mult  mai delicată.

      PRECIZARE IMPORTANTĂ:  Din punct de vedere tehnic nu era obligatoriu ca aceste trei prime linii să fie semnul de 666. Inginerul Cezar Alexandru Machedon, care a lucrat la implementarea la noi a codului din magazine, spune că el, ca persoană, ,,nu e nici religios, nici ateu, dar puteau fi oricare alte trei cifre: 777, 883,  999 etc”. Este clară perversitatea  celor  din,,oculta mondială”- de „a băga pe gâtul” oamenilor  cifrele satanice. Şi nu de azi, ci de multă vreme îşi urmăresc scopurile. Acum însă se lucrează la vedere.

      1b. Ce se vrea cu aceste noi  Acte de Identitate ale persoanei (vei fi persoană încă de la 12 ani). În loc de trei-patrtu acte (Buletin, Paşaport, Card de sănătate, Carnet de şofer) vom avea doar unul  Scopul este CONTROLUL  FIECĂREI PERSOANE, cât ma rapid şi efficient: în tren, pe drumuri, în aeroporturi, „partout”, pentru a preveni actele antisociale care astăzi abundă:  terorismul naţional şi internaţio9nal,  crime şi răutăţi care ne înngrozesc şi care sunt adesea dificil de dovedit.

    Aşa, va fi posibil să fim controlaţi: Unde-am fost? Cât am stat? Ce tranzacţii sau trăznăi am făcut? (Vezi și Google maps time.) Pentru cei care au ceva de ascuns, va fi mult mai greu. După acest act, putem fi citiţi de departe. Aceasta-I categoria de AVANTAJE.Cu totul de accord, da, dar să se pună alte cifre din infinitul de cifre care mai sunt, că nu e criză

    Dacă refuzăm Buletinul cu CIP-ul lui 666, ce putem face? Putem primi Buletinul simplu, care însă ne va îngreuna mersul în străinătate, vom fi greu de recunoscut poate după un accident, va atârna ca o uşoară suspiciune asupră-ne etc.   

    Creştinii sunt deranjaţi nu de Codul integral de pe Carte, ci de ciifrele  satanice  666,   ca semn ce premerge celui a lui Antihrist şi pe care ni-l tot vâră sub nas feluriţi  sorosişti care plesnesc de ,,democraţie”. Dacă de ex. eşti  ex-generalul Soleimani al Iranului, racheta te va lovi cu maximă precizie, după datele biometrice etc.

     2. PERICOLE. Va fi greu să ne ascundem de răufăcători, dar şi de un stat ce ar putea deveni prigonitor al cetăţenilor, din varii motive: politice, religioase, sociale, educaţionale.  Controlul excesiv va permite să  cumpărăm sau să vindem în anumite condiţii, dictate poate de un tiran. Ar permite prigoane politice şi sociale. . Nu ştim cum vom sta în propriile case, dacă vom mai avea intimitate etc.  Dar, lasă, vor explica autorităţile locale. Altceva să vă spun.

     3.  Biserica Ortodoxă Română, prin purtătorul ei de cuvânt,  ne îndemna înainte de Covid-19, să nu avem rezerve, fiindcă nu e nimic rău cu viitoarele Buletine electronice; e doar un sistem mai perfecţionat de control şi nu e acceptarea pecetei lui Antihrist, cum avertizează cu severitate ,, Apocalipsa”(.13.16-20). Şi totuşi, dacă e elementul care mă defineşte  IDENTITAR, cum poate fi o bagatelă? 

     Dar –zic eu- cum mă voi prezenta EU  la Judecata particulară, imediat după moarte, cu Buletinul  lui 666 înaintea lui HRISTOS?O să mă întrebe: ai venit, nepotul lui Anticrist? E posibil ca  acest păcat să mă  piardă indifferent de toate cele bune făcute într-o viaţă? Cred că ESTE, indifferent  ce spune preotul, Biserica, amicii.  Nu mă consolează,mersi, că voi sta cu Patriarhul într-o vale de smoală.

     MARII DUHOVNICI  de la noi şi străini, sunt foarte divizaţi. Sf. Porfirie al grecilor zice că ,,pote să vină satana cu laserul şi să-mi scrie pe frunte 666 sau ce vrea el, fiindcă eu tot pe HRISTOS  îl mărturisesc.” Scopul  satanic iniţial va fi  de a păcăli, a amăgi, a induce în  eroare.  Apoi va schimba placa. Renunţând la blândeţea mincinoasă de la început, Fiara îşi va arăta colţii dmonici, prigonind şi ucigând pe oricine nu va accepta domnia lui : ,,va sili şi ,va ucide”,  încât ,,râuri de sânge vor curge în jurul Ierusalimului”(M. Etolianul). ;;Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, liberi şi robi să primească un semn  pe mâna dreaptă  sau pe frunte şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta.”(Apoc.!3.16-17) .  E clar cum e cu ,,bunăvoia”.

   Ceva timp mai este, putem gândi şi hotărî. Cererea ar fi aceasta: PUNEŢI, BRE, ALTE CIFRE din miliardele care mai sunt! Musai astea?                    

 

Comentarii

20/07/20 10:36
cititor

D-apoi stima "domn" ( daca esti domn ) ... sti dumneata ca nimic in lumea asta nu-i gratis ! Faptul ca din atate documente pe care le are " omul " si pe care trebuie sa le poarte asupra lui, ramane UNUL SINGUR , care are pe le implementate toate datele ce intereseaza autoritatile, mi se pare UN LUCRU EXCELENT . Problema este cand pierzi ori ti se fura acest document... cat si pe unde trebuie sa canti " Trei Iezi Cucuietzi " ... si cate documente iti trebuie sa-l recapeti in " copie conforma " .
Faptul ca are sau n-are un anume cod... este in mod sigur un cod format pe baza mai multor informatii care tot autoritatile intereseaza, probabil rasa umana, religia practicata, locatia pe acest Pamant, instructia scolara, magariile pe care le-ai facut in viatza ... , calificarile pe care le ai, ce profesezi sau ba ( conducerea auto, folosirea unor arme si munitii, activitati sportive si de agrement, politica... etc.) si drepturile catigate indelungul vremii... , ce " avere " ai... precum si daca esti sau nu " ochit cumva " de vre-o anume autoritate si ptr ce anume . Si trebuie sa pricepem odata ptr totdeauna ca TRAIND IN ACEASTA LUME, NU PUTEM TRAI IZOLATI SI ESTE MUSAI SA APARTINEM UNEI ANUMITE CETATZI , unde trebuie sa respectam anumite reguli si unde trebuie sa ne " spalam" de pacate si de anumite drepturi si obligatii sociale .
Cu sigurantza ca aceste date sunt EXCELENTE SA FIE TOATE ADUNATE LAOLALTA, INTR-UN SINGUR " CONT PERSONAL " ... SI CAND AUTORITATILE TE " CAUTA " PTR CEVA ANUME... SA NU MAI UMBLE CU " LIMBA SCOASA " SI " GAFAIND " ... CA AI O SUTA DE ADRESE, IN 100 DE LOCATII... SI NU TE GASESTE NICIDECUM CI DOAR CU TOTUL INTMPLATOR, cand nu esti tu atent , ori cand esti parat ( dat in gat ) de cineva anume .
CU ADEVARAT, PE OAMENII SIMPLII, CORECTI, ONESTI SI CUMSECADE, n-o sa-i deranjeze acest aspect ci dimpotriva ... SI CA CEL MAI TARE O SA-I DERANJEZE PE smardoii nostri, pe baronii si baronasii nostri de toate soiurile si bine-nteles absolut pe tot mediul infractor, de toate felurile , care efectiv, OR SA DEA IN BALBAIALA si care date personale, n-au nimic de a face nici cu Dumnezeu si nici cu Dracu , fiti siguri de asta , ptr ca " amandoi " stiu absolut totul de spre tine si-ti place tie si ba si crezi tu ca-i asa si ba ... si lor nu le trebuie nici un fel de " card " daca vor sa te " legitimeze " ... ori sa te " cheme la raport " ...
Chestiile cu " 666 " ... " 777" ... sau oricare cifra aiurea... este doar o speculatie, prin care opozantii ... sau Gica Contra la orice... sa poata da motiv de " galceava " si zazanie-n " bobulatie " !
ASADAR DE CE NE ESTE SCRIS... NU SCAPAM !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5