Cuptoare speciale de patiserie pentru profesioniști, motiv real de bucurie

La TC Romania Crown Cool profesioniștii din industria alimentară pot găsi modele de cuptor patiserie de cea mai bună calitate pentru a-și ușura activitatea zilnică.

O gamă largă de tipuri de cuptoare de patiserie puteți vedea accesând site-ul distribuitorului tcromania.com, loc de unde puteți să vă alegeți ușor echipamentul pentru coacere de puterea și capacitatea potrivite.

Un astfel de cuptor profesionist de calitate trebuie să aibă o rezistență deosebită la utilizări repetate și o capacitate suficient de mare pentru a coace dintr-o dată un volum de produse de patiserie îndestulător.

La TC Romania Crown Cool există diverse de cuptoare de patiserie. Ele se remarcă printr-un design deosebit, alături de faptul că înglobează cele mai noi tehnologii de care patiserii au nevoie în activitatea pe care o desfășoară.

Mai mult decât atât, chiar și prețurile sunt unele accesibile la TC Romania Crown Cool. Așadar, dacă de-abia acum v-ați deschis un laborator de patiserie sau aveți de gând să faceți acest lucru în viitorul apropiat, achiziționându-l de la distribuitorul amintit o să vă puteți bucura de o dotare specială pe care să o puteți achiziționa cu o sumă de bani corectă, dacă ar fi să ne referim la raportul calitate/preț.

Cuptorul profesional cu convecție multifuncțional

Un cuptor de patiserie cu convecție profesional este acel model de echipament de coacere cel mai des întâlnit în industria HoReCa.

El se poate achiziționa în două variante: fie cu alimentare pe gaz, fie cu alimentare de la rețeaua electrică.

Un astfel de echipament multifuncțional poate să fie utilizat cu succes nu numai la pregătirea preparatelor de patiserie, dar și pentru a găti carne, legume, pește etc. Așadar e util în orice bucătărie de restaurant.

Cuptorul profesional cu convecție cu umidificare

O variantă de cuptor extrem de solicitată de către patiseri este aceea care are și umidificator, deoarece acest dispozitiv nu permite produselor puse la copt să se usuce. Produsele puse la copt se vor găti rapid și uniform, iar diferitele mirosuri nu se vor amesteca în timpul gătitului.

Cuptorul cu convecție funcționează pe principiul circulației aerului care este pus în mișcare de unul sau mai multe ventilatoare, în scopul de a permite o coacere egală a preparatelor gastronomice, indiferent de natura acestora.

Așa cum este de așteptat, deoarece aerul cald este răspândit egal în tot compartimentul cuptorului respectiv, acesta va avea nevoie de o temperatură mai mică de funcționare decât un cuptor obișnuit, ceea ce conduce și la economii de gaz sau de energie electrică.

Stabilitatea temperaturii este esențială atunci când ne referim la produse de patiserie, iar faptul că aerul este distribuit în mod egal în interiorul cuptorului este acel secret care va face ca produsele respective să aibă un gust deosebit, mult diferit de acela pe care l-ar avea dacă ar fi gătite la un cuptor convențional.

Un cuptor de patiserie care se respectă are programe automate care schimbă temperaturile în timpul gătitului.

Cele mai bune cuptoare pentru profesioniști, la TC Romania Crown Cool le găsiți!

Dacă veți achiziționa un astfel de cuptor special de TC Romania Crown Cool vă veți bucura de un echipament de înaltă calitate, realizat din materiale solide și foarte atent proiectat, știut fiind că atât părțile pline, cât și golurile (compartimentul interior) în cadrul unui cuptor sunt la fel de importante atunci când coacem diverse produse gastronomice.

Pentru orice profesionist HoReCa dimensiunea compartimentului de coacere este extrem de importantă, de aceea acest lucru trebuie foarte bine clarificat înainte de a face comanda, pentru ca respectivul cuptor să nu fie nici prea mic, dar nici de o mărime mult prea mare, comparativ cu numărul de produse ce trebuie coapte într-o unitate de timp dată.

Dacă este vorba despre o unitate de patiserie sau de catering, unde productivitatea muncii este la mare preț, atunci întreținerea unui cuptor de convecție este un aspect asupra căruia acela care îl achiziționează trebuie să se gândească atent.

Cuptorul de patiserie poate avea o opțiune de cataliză sau piroliză.

Întreținerea este foarte simplă la un cuptor de patiserie modern: pur și simplu se pornește programul de curățare al unui astfel de cuptor profesional și echipamentul rezolvă singur cea mai mare parte a acestei activități indispensabile în orice bucătărie sau laborator de patiserie.

Pentru detalii, apelați la TC Romania Crown Cool!


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5