Cum să scapi de monotonia în cuplu

Este normal ca la un moment dat să intervină monotonia într-un cuplu. Ba chiar am putea spune că acele cupluri în care cei doi nu au nevoie şi de o mică pauză unul de la celălalt din când în când, mai ales după o perioada lungă de relaţie, sunt mai degrabă ciudate, deoarece sunt foarte rar întâlnite. Majoritatea ajungem să dorim puţin spaţiu de la persoana iubită şi e chiar normal – ai şi familie şi prieteni şi loc de muncă, nu e nevoie să petreceţi fiecare secundă împreună. Poate doreşti doar să stai cu prietenii sau prietenele să vorbiţi de lucruri despre care partenerul nu trebuie neapărat să ştie, precum o aventură nebună de dinainte să va cunoaşteţi. Dacă partenerul este o persoană geloasă, mai ales, chiar nu trebuie să ştie astfel de lucruri. Să sperăm, însă, că aveţi un partener care ştie să-şi controleze stările respective.

Răspunsul pentru a scăpa de rutină nu constă, însă, doar în a petrece ceva timp separat. Fiind obişnuit(ă) cu traiul într-o relaţie, acea libertate îţi va prinde bine, însă dacă petreceţi prea mult timp separaţi, s-ar putea să va bucuraţi prea tare de libertare, crezând că doar din cauza relaţiei nu sunteţi fericiţi. Acest lucru se întâmplă deoarece „libertatea” e un sentiment pe care nu l-aţi mai simţit de mult şi va face să va simţiţi euforici. Pentru a scăpa de monotonia în relaţie este nevoie să faceţi şi alte activităţi împreună, diferite faţă de cele pe care le-ai practicat până atunci.

V-aţi gândit vreodată, de exemplu, să încercaţi masajul erotic împreună? Există astfel de saloane, precum MasajClub care oferă posibilitatea unui masaj erotic în cuplu, putând apela la o maseuză sau chiar la două, câte una pentru fiecare. Nu va gândiţi la alte lucruri – un masaj erotic nu implică activitate sexuală, în ciuda lucrurilor pe care vi le imaginaţi că s-ar intampla acolo sau în ciuda lucrurilor pe care poate le-aţi auzit. Un masaj erotic are doar scopul de a stârni anumite părţi din noi şi de a acorda atenţia necesară, deoarece avem tendinţa să le ignorăm, chiar şi în timpul preludiului. Astfel, puteţi învăţa ceva nou amândoi, lucruri pe care le puteţi pune în practică după, separat, în dormitorul vostru, înainte de a trece la acţiune.

Dacă sunteţi prea pudici pentru un masaj erotic, puteţi încerca o mică excursie, drumeţie, undeva în apropierea voastră. Când ne gândim la vacanţă ne gândim la mare, munte sau ţări străine, însă pentru a vă relaxa nu e nevoie să călătoriţi atât de departe şi să cheltuiţi atât de mult. Este nevoie doar de câţiva bănuţi cât să ajungeţi într-o localitate din apropiere – aveţi grijă să vă interesaţi să fie o activitate pe care o puteţi practica acolo împreună, altfel vă puteţi trezi certându-vă pe telecomandă, la fel ca acasă. Puteţi să va alăturaţi unui grup şi să urcaţi pe munte sau să mergeţi într-un parc de aventuri.

Sigur, sunt şi soluţii mai simple. Când e ultima dată când aţi băut ceva şi apoi aţi ieşit în club să dansaţi? Oricine se distrează dansând, mai ales dacă ai şi consumat ceva, cât să treci peste reticenţa de a dansa în faţa oamenilor.

Nu lăsaţi lucrurile să degenereze prea mult.

Comentarii

04/12/15 15:20

Masajul erotic mi se pare o idee foarte buna de a scapa de monotonia din cuplu, de stres, si mi se pare o modalitate de relaxare foarte buna.

25/09/17 11:05

Foarte bun articol, este esential ca partenerii in cuplu sa ramana open-minded.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5