Cum să devii un gamer mai bun

Gaming-ul profesionist se dezvoltă de la o zi la alta, iar oamenilor le place acest lucru. Aceasta este o veste excelentă pentru cei care își doresc să devină gameri profesioniști și să se bucure de un stil de viață liber, lipsit de constrângeri.

Deși un astfel de job sună interesant și este, dacă vrei să devii gamer profesionist, trebuie să fii conștient că acest job presupune multă muncă. Iată cum poți deveni un jucător mai bun și cum să-ți crești șansele de transformare într-un gamer profesionist.

Echipament potrivit de gaming

Este foarte important să dispui de echipament de gaming potrivit dacă vrei să devii un gamer profesionist. Cu toate acestea, nu te aștepta ca echipamentele să facă minuni dacă nu muncești.

Talentul și echipamentele de calitate merg mână în mână pentru reușite deosebite. În timp ce unii consideră că echipamentul este mai important decât îndemânarea, iar alții consideră că abilitățile sunt mai importante decât echipamentele. Noi considerăm că ambele sunt codependente, una nu poate funcționa fără cealaltă.

Trebuie să ai un dispozitiv care să îți înregistreze jocurile. Hauppauge HD PVR 2 Gaming Edition este cel mai bun dispozitiv de înregistrare. De asemenea, ar trebui să ai o pereche bună de căști care te asigură că nu ai nicio problemă în timp ce comunici ( Sony Pulse este o bună alegere). Cu toate acestea, cel mai bun echipament nu acoperă lipsa de talent. Pentru a câștiga ai nevoie și de talent.

Analizează reluările

 Deși poate fi plictisitor, acesta este cel mai bun mod de a-ți da seama unde greșești. Dacă vrei să devii mai bun, trebuie să știi ce îți lipsește și ce ai putea îmbunătăți. Oricât de mult exersezi, dacă nu reiei jocul și vezi care este problema, sunt șanse mari să comiteți din nou aceeași greșeală.

Armata folosește aceeași tehnică pentru a se asigura că știe ce îi lipsește, astfel încât să nu mai comită aceleași greșeli. Dacă îți dorești un avantaj față de oponent, află ce îți lipsește și folosește-l în avantajul tău. Există șanse ca adversarul tău să-ți studieze strategia și, dacă știi ce știe el, poți manipula situația în favoarea ta. Analiza se poate dovedi a fi chiar mai benefică decât jocul.

Avantajul jocurilor înregistrate este că îți poți studia adversarul înainte de a-l înfrunta pe teren și asta este destul de util atunci când vine vorba de arena de luptă. Îi poți descoperi ascunzătorile adversarului, punctele avantaj și cum le obține. 

După ce analizezi adversarul, poți avea o întâlnire strategică detaliată cu coechipierii tăi, pentru a te asigura că sunteți pregătiți pentru ceea ce va urma. De asemenea, poți exersa mișcările adversarului în meciuri private împotriva altor echipe pentru a experimenta ceea ce fac și a vedea cum se așteaptă să reacționezi. Analizând jocul prin ochii lor este un lucru care te poate ajuta să câștigi.

Comunicare / joc în echipă

După ce devii gamer profesionist, jocurile devin din ce în ce mai competitive. Trebuie să fii capabil să îți ții echipa aproape și să faci astfel încât cineva din echipă să înainteze și să încheie misiunea.

Este esențial să-ți poți conduce echipa, să ascultați ideile tuturor și să le preiei pe cele mai bune, asigurându-te, în același timp, că nu vei lăsa echipa să moară în timpul consultării.

Trebuie să comunici dacă vei lucra în echipă. Dacă crezi că tăcerea și conformismul te vor ajuta să câștigi, te înșeli. Și comportându-te ca șeful tuturor, îi vei face pe ceilalți să se întoarcă împotriva ta. Ai suficienți dușmani în joc, nu ai nevoie de coechipieri care conspiră împotriva ta.

Comunicarea eficientă presupune cunoașterea limbajului specific gaming-ului. Există diferiți termeni pentru diferite jocuri pe care le joci. De exemplu, hex, voodoo etc. Dacă nu cunoști limbajul specific, poți ucide din greșeală pe cineva pe care nu trebuia și să provoci o serie de probleme pentru tine și echipa ta.

Scaun de gaming

Ține cont că jocurile pot dura mult. Nu poți sta pe un scaun inconfortabil timp de trei-patru ore fără pauză. Acest lucru va avea un efect asupra performanței tale. Din acest motiv, trebuie să dispui de cel mai bun scaun de gaming pentru a te asigura că ai parte de o experiență grozavă atunci când joci și că te simți perfect după terminarea jocului. Nu trebuie să te așezi imediat în pat, deoarece te doare foarte tare spatele.

Ar trebui să știi că pașii menționați mai sus au propria lor semnificație și că urmându-i, cu siguranță, vei deveni un gamer mai bun. Gamerii profesioniști joacă uneori 12 ore pe zi, iar dacă vrei să ajungi la nivelul lor, ar trebui să începi să faci ceea ce faci cel mai bine și să joci.

 


Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5