Cum sa alegi firma cu care sa calatoresti in strainatate

Din cauza salariilor mici si a nevoilor financiare tot mai mari, foarte multi romani aleg sa isi caute un loc de munca in strainatate. Un studiu facut in anul 2017 aproxima ca sunt peste 4 milioane de Romani care au ales sa-si paraseasca tara pentru un loc de munca mai bine platit in strainatate. Toti acesti romani vin deseori in concendiu in tara pentru o anumita perioada, intorcandu-se la munca la sfarsitul concediului.

Astfel a aparut nevoia unor mijloace de transport rapide si comode totodata. Fiind un numar mare de persoane care calatoresc din Romania catre alte tari din Europa, persoane care se intorc la sarbatori sau in concediu, solutiile optime de transport au devenit strict necesare. In acest sens, o firma de transport care sa garanteze profesionalism precum GO Kos Trans, poate fi de mare ajutor.

Nu toate firmele dau dovada insa de profesionalism si de seriozitate. Sunt multe persoane care au ramas dezamagite de unele firme de transport international, lasand feedback-uri negative in acest sens. Pentru a evita situatii neplacute de acest gen, am pregatit cateva sfaturi despre cum se alege o firma pentru transport international.

Experienta in domeniu

Atunci cand ai gasit o firma de transport international, trebuie sa te interesezi in primul rand de experienta pe care o au in acest domeniu. O firma noua poate inspira neincredere si totodata lipsa lor de experienta poate fi o problema. Calatoria cu ei ar putea dura mai mult timp decat in mod normal, iar comoditatea ar fi si ea inexistenta.

De aceea iti recomandam sa optezi pentru o firma cu o experienta cat mai vasta. Astfel, vei sti ca vei calatori in siguranta si totodata vei ajunge rapid la destinatie. Experienta soferilor este si ea necesara pentru o calatorie placuta.

Conditii de confort

O alta problema in acest domeniu este faptul ca multe firme de transport au masini vechi pe care le folosesc de ani de zile pentru a transporta persoane. Iar timpul si-a pus amprenta pe conditiile de confort pe care aceste masini le ofera. Scaune uzate, incomode si un miros neplacut pot fi rezultate ale uzurii create de insistenta folosirii aceleiasi masini pentru transport o perioada indelungata de timp, fara a mai efectua operatiuni de ingrijire si cosmetica.

Astfel, inainte de a decide sa apelezi la o anumita firma de transport, ar trebui sa vezi mai intai masina cu care urmeaza sa calatoresti. Daca nu o poti vedea in realitate, poti cere fotografii pentru a te asigura ca vei beneficia de conditii cat mai bune.

Transport de la adresa la adresa

Cei care calatoresc deseori in tari din Europa stiu cat de important este sa beneficieze de transport direct la adresa. De cele mai multe ori, au foarte multe bagaje cu ei asa ca in cazul in care ar fi lasati la o distanta mare de adresa unde locuiesc, ar fi nevoie de foarte mult efort suplimentar. Totodata, aceasta optiune este necesara mai ales pentru cei care pleaca intr-o locatie in care n-au mai fost pana acum.

Cu siguranta nu cunosc mijloacele de transport in comun, iar drumul pana la destinatie ar fi o adevarata aventura.

Optiunea de bagaje incluse

Asa cum spuneam si mai sus, fiecare persoana ia cu ea una sau mai multe genti in care isi pune lucrurile. De aceea, o firma de transport ar trebui sa puna la dispozitia clientilor optiunea de a lua cu ei una sau mai multe genti fara costuri suplimentare.

Aceasta optiune este mereu la indemana calatorilor, deci ar trebui sa fie valabila si in cazul firmei de transport la care apelezi.

Asadar, acestea sunt principalele caracteristici pe care sa le cauti la firma de transport la care apelezi atunci cand doresti sa calatoresti in strainatate.

Comentarii

13/10/18 12:32
comentator

Pai, te duci cu "una" si daca te prabusesti, nu mai mergi sau nu te mai si intorci ... cu " ea " ... !

22/10/18 09:52
comentator

Alegeti intotdeauna autovehiculele care pleaca oficial si regulat, din AUTOGARILE OFICIALE . Cei care pleaca de prin tot felul de " locuri dosite " ... sunt de fapt " capusele " transportului aleator, nesigur si aiurea .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5