Cum să alegi culoarea părului?

O nouă culoare a părului este întotdeauna un experiment. Și pentru ca el să poată răspunde așteptărilor, unele cunoștințe vor fi utile- despre tipurile de culori, compatibilitatea nuanțelor și ultimele tendințe.

Alegerea unei vopsele de păr acum este facilă, întrucât pe site-ul nostru există numeroase vopsele de păr profesionale, care te bucură cu palete infinite de nuanțe. 

Pentru a alege culoarea perfectă a părului, trebuie să iei în considerare o serie de factori:

Caracteristici faciale

Oricât de mult doriți să vă schimbați radical, proprietățile naturale trebuie totuși luate în considerație. De exemplu, pentru fetele cu trăsături luminoase: pielea palidă, sprâncene albe și gene translucide - este puțin probabil ca colorarea negru să fie potrivită. Dacă doriți să vopsiți firele individuale într-un blond, e bine să știți că acestea vor „evidenția” trăsăturile feței, le vor face mai vizibile și mai expresive.

Calitatea părului

Starea părului contează și ea. Buclele nu pot mereu rezista la vopsirea cu tonuri deschise, deoarece un astfel de rezultat necesită albire preliminară. Aceasta reprezintă o povară pentru păr, iar dacă firele sunt subțiri și fragile, e necesar să nu le afectați.

Modul de viață

Când vrei să devii mai strălucitoare trebuie să corelezi dorințele tale cu realitățile vieții. Pentru cei care merg la birou cu un cod vestimentar strict, această alegere nu este potrivită. Acum, odată cu apariția culorilor temporare, care se elimină ușor, ai oportunitatea de a organiza un weekend extravagant.

Tenul deschis

Dacă pielea este palidă și nu doriți să o evidențiați, excludeți nuanțele: negru, roșu, vișiniu. În același timp, culorile foarte calde nu sunt o opțiune, vor oferi disonanță feței. Cel mai bine este să alegeți nuanțe cenușii. Această bază poate fi completată cu vopsele neobișnuite: verde-mentă, albastru, albastru deschis, turcoaz, roz.

Pielea de ton mediu

O nuanță blondă- aurie, de caramel și castan vor fi o alegere bună. Puteți încerca cu siguranță culoarea roșcată, veți obține o imagine luminoasă, îndrăzneață și armonioasă, care va atrage atenția meritată. Accentele violete, roz, roșii, verzi sunt de asemenea acceptabile.

Pielea întunecată

Fetele cu pielea închisă fac o alegere în favoarea nuanțelor calde. Și fiți atenți la variațiile blondului chiar dacă vorbim despre nuanțe de caramel cu accente ușoare. Uniformizarea culorii de la întuneric la lumină se face doar pe anumite fibre. Iar castaniul poate părea complet întunecat, aproape negru.

Ochi căprui

Cel mai adesea, fetele brunete sunt cu ochi căprui. Asta nu înseamnă că blondul este contraindicat. Dacă corelăm culoarea dorită a părului cu cea a ochilor și tonul pielii, atunci probabilitatea obținerii unei imagini frumoase este aproape sută la sută. 

Ochi verzi

Printre cele mai expresive combinații au fost întotdeauna ochii verzi și părul roșu. Pentru o culoare rece, blondul de platină este recomandat. Iar pentru o culoare caldă, nuanțele de caramel și ciocolată sunt perfecte. Pentru șuvițele colorate se recomandă un accent pe vârfuri sau rădăcini.

Ochi albaștri și gri

Culoarea rece a ochilor se găsește cel mai adesea la fetele cu un ton rece al pielii. Prin urmare, nuanțele în acest caz ar trebui să fie, de asemenea, reci. Cel mai bine va completa imaginea pigmentul cenușiu. Acesta se aplică nuanțelor blonde, medii și castaniului închis. Având în vedere că aspectul lor are trăsături fine, puteți vopsi părul în nuanțe pastelate sau mai strălucitoare până la neon, creând un contrast neobișnuit.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5