Cum poti realiza o transformare radicala a aspectului estetic cu ajutorul unei lentile colorate

Ochii au fost intotdeauna primul lucru pe care il observam la o persoana, iar in ziua de azi, cu ajutorul tehnologiei din domeniul cosmetic si al opticii, oricine se poate bucura de culoarea ochilor pe care si-a dorit-o intotdeauna. Cu ajutorul unei perechi de lentile de contact colorate purtatorii pot obtine efecte de schimbare a culorii, de nuantare a acesteia, sau de sporire a profunzimii privirii. Pentru multe persoane purtarea de lentile colorate este solutia ideala atunci cand doresc sa adauge o nota de senzualitate privirii.

Fie ca ai sau nu nevoie de corectie optica, oricand este momentul sa schimbi aspectul estetic al fetei si sa accentuezi culoarea naturala a ochilor, apeland la o pereche de lentile de contact colorate. Un asemenea set de articole optice cu dubla functie pot fi utilizate, cu real succes, atat in viata normala, cat si in cazul unor petreceri aniversale sau evenimente de o importanta definitorie pentru tine si familia ta.

Acestea prezinta un avantaj semnificativ, in sensul ca transformarea coloritului natural al ochilor sau a aspectului estetic este una fara precedent. Asadar, noul look are toate sansele sa ia prin surprindere chiar si pe cei mai pretentiosi prieteni din anturajul tau sau pe acei membri ai familiei care sunt niste firi mai conservatoare si, deci, prezinta o doza de scepticism referitoare la noua ta aparitie.

 Pe scurt, lentilele colorate ajuta la modificarea culorii irisului (la ochi normali) si nu trebuie purtate mai mult de 12 ore/zi. Daca stratul colorat este foarte dens, se recomanda purtarea lor maximum 8-10 ore/zi.

Lentile de contact – trend 2021

     Ai deja ochi cu o culoare deosebita pe care vrei să o evidențiezi? Atunci incearca lentilele albastre, verzi, violet, gri sau căprui! Lentilele de contact colorate, cu dioptrii sau fara dioptrii, se potrivesc oricarui tip de iris, fie ca ai ochii inchisi sau deschisi la culoare. Ele pot schimba subtil culoarea ochilor, oferind un aspect natural, pot intari culoarea initiala a ochilor sau pot schimba evident culoarea lor. Ele sunt, in primul rand estetice, dar pot corecta si probleme de vedere ca miopia, hipermetropia si chiar si astigmatismul.

Lentilele colorate AquaView Color si Crazy Lens sunt produsele care au inregistrat, in ultima perioada, un real succes, deoarece exceleaza la capitolul design si eficienta maxima in ceea ce priveste corectarea problemelor de vedere, cat si rezultatele spectaculoase de ordin cosmetic.

Tendintele in crestere ale modei, impreuna cu adoptarea mai mare a lentilelor cosmetice, determina, in primul rand, cresterea industriei. Popularitatea crescanda a produsului elegant, cu culori, nuante si texturi atractive variate pentru imbuntatirea aspectului ochilor, sporeste, in mod major, cota de piata a lentilelor de contact cosmetice. Patrunderea imbunatatita a platformelor sociale, mass-media online si divertisment influenteaza puternic tendintele moderne de ochelari la nivel global..

Contactele decorative sunt  perfect compatibile cu tendintele in moda datorita adaugarii de elemente vizuale distinctive in industrie. Consumatorii, inclusiv vedete de film, modele, actori de televiziune si sportivi, folosesc in principal o lentila de contact colorata in rutina zilnica, alimentand, astfel, cererea de produs.

Producatorii se concentreaza, in principal, pe cresterea standardelor de calitate pentru lentile,  survenita pe fondul utilizarii ridicate a consumatorilor si a riscului de infectie asociat purtarii produsului.

Lentilele sunt produse extrem de sensibile, cu risc major de infectii oculare care necesita ingrijire speciala dupa utilizare. Jucatorii cheie investesc in mod semnificativ in cercetare si dezvoltare pentru cresterea permeabilitatii oxigenului prin lentile, prin introducerea materialelor din polimeri moi in procesul de fabricatie.

Progresul tehnologic a adus nivelul urmator de texturi cu puncte si linii colorate mici prezente in produs. Marile concerne ofera lentile in culori multiple, cum ar fi albastru, alun, verde.

Legalitatea produsului variaza de la o tara la alta datorita segmentarii pietei de catre autoritatile guvernamentale. In SUA, lentilele de contact sunt considerate sub dispozitiv medical, prin urmare este ilegala vanzarea acestora fara prescriptie medicala.

Vanzarile si comercializarea acestor dispozitive medicale necesita aprobare de la Agentia Americana a Medicamentului, cu o reteta valabila de la profesionistii din domeniul medical.  Normele guvernamentale stricte privind vanzarea si comercializarea produselor din cauza sigurantei si securitații consumatorilor vor impiedica cresterea pietei lentilelor de contact colorate.

Costul ridicat de fabricatie cu preturile fluctuante ale materiilor prime influenteaza in mod semnificativ preturile care limiteaza cresterea pietei. Produsul foarte sensibil la uzura ochilor din cauza riscului excesiv de infectie a ochilor va restrange cererea de produs in timpul prevazut.

Dimensiunea pietei lentilelor de contact cosmetice colorate se asteapta sa asiste la 7% CAGR pana in 2024. Schimba culoarea ochilor utilizatorului pentru a crea un aspect facial subtil datorita designului decorativ, astfel incat imita aspectul natural. In plus, produsele sunt disponibil in perspective colorate atractive cu nuante si texturi diferite pentru a crea un aspect natural.

Prin urmare, consideram ca lentile de contact colorate precum AquaView Color sau Crazy Lens vor deveni un must have anul acesta.

           

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5