Cum a încercat un bărbat din Slatina să scoată dintr-un magazin din Bistrița produse în valoare de 600 de lei fără să le plătească

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud

Un bărbat din Slatina a folosit o metodă mai puțin obișnuită de a sustrage produse dintr-un hipermarket din municipiu – acesta intenționând să iasă din magazin cu produse în valoare de aproape 600 de lei, fără să achite contravaloarea acestora.
Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița diverse produse alimentare (carne, legume, cafea, dulciuri), și a trecut de casa de marcat fără a avea nicio intenție de a le achita. Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puțin inedită, acesta strecurând coșul plin cu produse, în zona caselor de marcat expres, după care a ieșit pe la casele de marcat asistate.
Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit imediat la fața locului, pe numele persoanei fiind întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5