Cum ar trebui să te îmbraci iarna ca să nu răceşti

Te numeri printre meteosensibilii care suferă din pricina modificărilor rapide de temperatură şi umiditate?

Știm, multe persoane se regăsesc situația aceasta. Nasul înfundat, rinoreea, durerile de cap, durerile de mijloc şi infecțiile urinare sunt cele mai des întâlnit consecințe ale variaţiilor de temperatură. Şi totuși, te-ai gândit că modul în care te îmbraci poate fi cauza principală care determină aceste neplăceri? În rândurile următoare ne-am propus să dezvăluim câteva secrete despre modul în care te îmbraci corect pentru a evita consecințele neplăcute ale frigului. 

 

Acordă un plus de atenţie încălţămintei

Nu de puţine ori se întâmplă că principala cauză a răcelii sau a stării de rău să pornească de la picioare. Este dovedit că extremitățile sunt cele mai sensibile zone în fața frigului şi a umidităţii. Picioarele sunt chiar cele mai predispuse  zone, în acea regiune regiuni pentru că intră în contact cu asfaltul umed şi rece. Alegerea unei perechi de cizme de damă din piele naturală reprezintă o soluţie perfectă de protecţie. Pielea este un material impermeabil, nu lasă umiditatea să pătrundă, sunt călduroase, flexibile şi asigură confort termic sporit. 

Dacă vorbim de cizme din piele, trebuie menţionat că cele realizate în studioul Sabrine, sunt mai mult decât încălțăminte cu stil. Fiecare piesă este prevăzută cu căptuşeală călduroasă, moale care contribuie la instalarea stării de bine. 

 

Nu ezita să porţi accesorii

Accesoriile nu sunt doar articole fahion care îmbunătăţesc un look distins sau o ţinută aparte. Căciula şi mănuşile sunt în primul rând elemente care sporesc confortul termic! O pereche de mănuşi inteligent aleasă şi un fes din lână sunt elementele care te ajută să te bucuri de ţinute în stilul tău şi de confort termic ridicat.  Cu aceste accesorii, şansele de suferi din pricina frigului sunt mult reduse. 

 

Descoperă avantajele șalului

Trebuie să recunoaştem, accesoriile de tipul șalului nu sunt cele mai populare. Totuși, avantajele acestor piese minunate sunt numeroase. Un șal fin, realizat din caşmir, nu este doar expresiv, este şi călduros! Purtarea acestuia îi va aduce doar plăcere. 

 

Îmbracă-te ca o ceapă, cu multe straturi

Am vorbit de accesorii vestimentare care sporesc starea de confort, să precizăm câteva aspecte şi despre modul ideal de purtare a hainelor. Pentru a te simți bine, nu trebuie să te îmbraci foarte gros, ci în straturi. Diferențele mari de temperatură pot fi de multe ori cauza care produce disconfort. Pentru a se obișnui organismul are nevoie de câteva minute, însă modalitatea de purtare a hainelor una peste alta îl ajută să se adapteze mai ușor. Poartă top cu mâneci scurte, această piesă este esențială în timp de iarnă, peşte poți purta bluza subțire realizată din bumbac şi mai apoi un cardigan lejer. Adoptând acest stil, poate îndepărta sau pune peste haine, după caz. 

 

Nu renunţa la dresuri

Știm, dresurile pot fi soluțiile salvatoare în timpul sezonului rece, în special dacă selectezi acele perechi dense. Pot fi purtate pe sub pantaloni în serile geroase, însă la fel de confortabil pot fi purtate  cu rochii din lâna şi botine de damă călduroase. Dacă a venit iarna, nu înseamnă că trebuie să renunți la ţinutele pe care le iubești, ci doar să le adaptezi.

Trucurile menționate te pot ajuta să porţi hainele pe care le îndrăgeşti şi să te bucuri de farmecul si răcoarea anotimpului rece. Șansele de a răci din pricina frigului pot fi minimizate. Totuși trebuie să ţii seama că fesul, mănuşa, salul şi celelalte accesorii nu sunt bariere împotriva răcelilor virale şi a gripei sezoniere, dar contribuie eficient la întărirea imunităţii.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5