Cum alegi trandafirul perfect pentru persoana iubită? Specialiștii Maison d`Or te ajută cu sfaturi și flori

Trandafirii sunt cele mai indragite flori de către toate femeile din lume. Nu ai nevoie de o sărbătoare anume pentru a-i dărui, însă ai nevoie de câteva reguli simple pe care să le aplici atunci când îi alegi. Florariile sunt pline de flori în perioada asta, însă la mare căutare rămâne în continuare trandafirul. Așadar, fie că sărbătoriți un  eveniment important sau nu, acum e momentul perfect să-i dăruiești iubitei tale flori, indiferent de forma lor: poți alege buchete de trandafiri splendide sau, dacă vrei să ieși puțin din zona de confort, alege trandafiri in cutie de la Maison d'Or și o vei surprinde plăcut cu siguranță.

În continuare, vei afla cum să alegi trandafirii potriviți pentru ea. Citește până la sfârșit!

Trandafirii roșii

Știi deja că trandafiri roșii înseamnă iubire, dragoste intensă, pasiune, frumusețe și sunt o dovadă vie a sentimentelor tale. Astfel, dacă vrei să spui un ” te iubesc” clasic și sincer, alege trandafirii roșii pentru că sunt cei mai potriviți.

Trandafirii galbeni

În ultimii ani, trandafirii galbeni au fost asociați din ce în ce mai tare cu gelozia, astfel încât lor li s-a însușit și această semnificație. Însă, adevăratele mesaje pe care le transmiți dacă alegi un buchet de trandafiri galbeni sunt prietenie, bucurie, fericire și promisiunea unui nou început. Trandafirii galbeni nu au o profundă conotație romantică, însă se potrivesc perfect cu relațiile năbădăioase, în care vă certați și vă împăcați foarte des.

Trandafirii roz

În sens propriu, trandafirii roz înseamnă multumire, apreciere și admirație. În funcție de nuanța lor, conotațiile se schimbă, astfel că trandafirii de un roz închis sunt expresia recunoștinței, a gratitudinii și un mod sincer de a multumii, pe când trandafirii în nuanțe de roz deschis înseamnă admiratie, apreciere, gingășie și simpatie. Dacă te afli la începutul relației și vrei să-i dăruiești flori, un buchet compus din trandafiri roz reprezintă o alegere potrivită.

Trandafirii portocalii

Trandafirii portocalii nu sunt foarte comuni, însă impresionează foarte mult. Aceștia exprimă dorință, pasiune, entuziasm și fascinație. Dacă ai o relație sau o căsnicie mai lungă și simți aceeași pasiune și fascinație ca la început, poți să-i dăruiești femeii iubite un buchet format din trandafiri portocalii.

Buchete de trandafiri mixte

Trandafiri în fiecare nuanță prezentată mai sus găsești la o florărie online București cum este Maison d'Or, dar pentru a impresiona cu gestul tău poți alege buchete sau cutii cu flori compuse din mai multe nuanțe. Astfel, trandafirii galbeni împreună cu cei roșii simbolizează fericire și entuziasm, iar trandafirii albi și cei roșii semnifică unitate și dragoste puternică. Un buchet format din trandafiri roz și galben reprezintă bucuria sinceră, iar combinația dintre trandafirii portocalii și roșii transit cel mai puternic mesaj de dragoste pasională, plină de dorință.

Ține cont de mesajele pe care vrei să le transmiți cu ajutorul florilor și asigură-te că faci alegerea corectă, deoarece femeile sunt foarte atente la detalii.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5