Cu peste 300 de apartamente ANL, Becleanul, pe locul I în ţară, raportat la numărul de locuitori. Urmează ANL-ul pentru doctori !

Au fost finalizate toate procedurile în vederea începerii lucrărilor de construire a blocului ANL pentru personalul medical, recent fiind făcută şi predarea către constructor a amplasamentului, astfel că în curând va fi deschis şantierul de lângă Spitalul Orăşenesc, pe terenul de 3.692 metri pătraţi pus la dispoziţie prin hotărâre a Consiliului Local, în vederea construirii unui nou bloc de locuinţe la Beclean.
Investiţia, în valoare de 3,4 milioane de lei, se va concretiza în 12 locuinţe cu câte o cameră şi alte 12 apartamente cu câte două camere. Bugetul local al oraşului va asigura lucrările în vederea racordării la reţelele de utilităţi, amenajarea căilor de acces, a aleilor pietonale, a spaţiilor verzi şi a parcărilor.
Demersurile de creare a condiţiilor necesare pentru ca şi alţi specalişti, din alte domenii de activitate, să profeseze în oraşul de pe Someş nu se opresc aici, pentru că Primăria Beclean a început deja procedurile pentru edificarea unui al doilea bloc ANL cu locuinţe de serviciu.
Cu peste 300 de garsoniere şi apartamente ANL construite de-a lungul timpului la Beclean, cele mai multe din ţară raportate la numărul de locuitori, Primăria oraşului Beclean a reuşit să acopere cu success cererea locativă a tinerilor din oraş cu vârste până în 35 de ani, ajungând acum la un alt nivel, cel al atragerii în localitate a resurselor umane specializate în diferite domenii de activitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5