Cu lacrimi şi durere, Lică Scurtu, condus pe drumul veşniciei, acasă, la Parva. Elevul de la Liceul Sportiv Bistriţa împlinea, în martie, 18 ani

Cu lacrimi şi durere, Lică Scurtu a fost condus pe drumul veşniciei, azi, acasă, la Parva. În floarea vârstei, la 18 ani, Lică Scurtu şi-a pierdut viaţa, după ce prietenul lui, neexperimentat la volan, a condus cu viteză şi a făcut maşina praf într-un stâlp la Rodna. Echipajele l-au găsit la locul accidentului pe tânăr prins între fiarele contorsionate ale autoturismului în stop cardio-respirator. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a început protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, a fost declarat decedat la fața locului. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Maieru.
Lică Scurtu avea majoratul pe 20 martie, când ar fi împlinit 18 ani. Primarul comunei Parva, Ioan Strugari, spune că este un şoc pentru familie, dar şi pentru comunitate vestea morţii, că era un băiat foarte bun, mai avea doi fraţi, unul mai mare căsătorit, şi altul mai mic. Tragedia i-a îndurerat şi pe colegii lui din clasa a XI-a de la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița, în timpul şcolii el stătea la internat la Sportiv. Lică Scurtu practica fotbalul şi kickboxing şi iubea fotbalul şi echipele AC Milan, Real Madrid, FCSB, U Cluj.
Încă odată spunem, atenţie tineri, teribilismul nu îşi are loc la volan, cu viaţa noastră şi a altora nu e de glumit, avem doar una !
Bunul Dumnezeu să întărească familia, iar celui plecat mult prea devreme să îi aşeze sufletul în rândul drepţilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5