CS Gloria 2018 BN, înfrângere categorică în fața suporterilor! CSM București a dedicat victoria Cristinei Neagu, care și-a pierdut tatăl

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a fost învinsă categoric de CSM București, într-un meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, scor 32-42 (12-+21). La finalul partidei, tabela a indicat o diferență de 10 goluri, dar putea fi și mai rău, pentru că CSM București a pus frână în partea a doua a jocului. Ale noastre fete păreau deocheate după cele 21 de victorii, au pierdut partida încă de primele cinci minute, maxim 10, și sperăm că antrenorul Florentin Pera va găsi "leacurile" și "descântecele' până sâmbătă, la semifinala din Cupa României.
Pentru echipa noastră au marcat Bianca-Maria Bazaliu - 8, Seynabou Mbengue Rodriguez - 5, Nina Bulatovic - 4, Sonia Seraficeanu - 3, Cristina Laslo - 2, Ida Marie Moesgaard Dahl - 2, Gnonsiane Niombla- 2, Nicoleta Dincă - 2, Laura Pristăvița - 1, Tamires Morena De Araujo Frossard - 1, Dede Deborah Kpodar - 1, Natalia Agnieszka Nosek - 1. Practic, cu excepția Paulei Posavec, toate jucătoarele care au intrat în teren au marcat, încercându-se mai multe formule de joc, însă azi nu a mers nimic. Renata de Arruda a salvat 12 din 47 de aruncări, procentaj de 26%, iar Yuliya Dumanska, pe zero.
De la CSM București, cele mai bune marcatoare au fost Ostergaard 7, Arntzen 7, Zaadi 6, Gutierrez 6, iar portarul Laura Glauser a avut un procentaj de 41%.
***
La începutul partidei, a fost păstrat un moment de reculegere pentru tatăl Cristinei Neagu, stins la 68 de ani, iar victoria echipei i-a fost dedicată, ca mesaj de susținere.
***

Sâmbătă, 20 aprilie, de la 15:00, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va lupta cu HC Dunărea Brăila, rivale și în acest sezon al EHF European League, pentru un loc în finala Cupei României. În campionat, vom mai juca în 27 aprilie, în deplasare cu CS Dacia Mioveni 2012 și în 2 mai, cu Dunărea Brăila, acasă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5