CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud s-a despărţit de trei jucătoare!

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud s-a despărţit de 3 jucătoare, două dintre acestea asigurând poarta echipei. Astfel, după numai un sezon la Bistrița, Ljubica Nenezic părăseşte clubul. ”Sunt fericită că am făcut parte din familia CS Gloria 2018 Bistrița- Năsăud. Îmi pare rău că nu ne-am atins obiectivul, din cauza pandemiei de Coronavirus. Le mulțumesc colegelor, staff-ului tehnic și administrativ dar și susținătorilor mei care mi-au făcut frumoasă șederea în Bistrița. Le mulțumesc mult colegelor mele din poarta Gloriei, dar și antrenorului cu portarii pentru buna colaborare. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu voi. Mult succes tuturor în noul sezon!”, a declarat Ljubica Nenezic.

         Două sezoane a petrecut la Bistriţa şi Ana Maria Inculeț, care le-a urat fetelor de la Bistriţa „un sezon competițional de succes.”

         Şi Teodora Bloj se desparte de Gloria 2018 Bistrița- Năsăud, menţionând că s-a simțit foarte bine la Bistriţa, iar suporterii sunt minunaţi.

În această perioadă, cele trei jucătoare au câștigat alături de echipă medalia de bronz în Liga Florilor și au fost sfert finaliste în actuala ediție a Cupei EHF.  

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5