CS Gloria 2018 a ajuns în Coreea de Sud

CS Gloria 2018 a ajuns în Busan, Coreea de Sud. Aici, echipa noastră va participa începând de marți la 2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament.
Derulăm acest stagiu de pregătire în compania echipelor din Busan - Coreea de Sud, Ringkobing Handbold din Danemarca și Zvezda Zvenigorod – Rusia dar și a naționalelor Australiei și Angolei.
Prima zi în Busan a fost rezervată odihnei, urmând ca mâine să avem și primul antrenament în sala care va găzdui ”2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament”
Primul nostru meci aici e programat marți în compania naționalei Angolei.
"Am luat cu noi toată emoția pe care ne-ați transmis-o joi la evenimentul de prezentare, la care adăugăm motivația și dorința noastră de a deveni o echipă puternică și determinată, cu un cuvânt important de spus în viitorul sezon competițional" transmite CS Gloria 2018.
Busan este a doua metropolă a Coreei de Sud dupǎ Seul, având o populație de 3,6 milioane de locuitori. Este totodată cel mai mare oraș port al Coreei de Sud și al cincilea cel mai aglomerat port după tonajul de marfă din lume. Orașul este situat în partea sudica a peninsulei Coreea, fiind divizat în 15 districte administrative și un singur ținut.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5