Cruci din marmură, monumente funerare şi plăci comemorative

Amenajarea locului de veci este o preocupare importantă pentru fiecare dintre noi, indiferent de religia pe care o practicăm.

Fie că vorbim de ortodocși, catolici, musulmani, mozaicani, cultul morților este la fel de bine împământenit în cultura individuală. Locul de veci nu adăposteşte doar trupul persoanei decedate, dragi, care a trecut în nefiinţă, este legătura rămas între cei vii şi decedați. Practic, locul de veci este văzut că un altar individual. 

Amenajarea acestui spațiu cu monumente funerare personalizate, cruci marmură şi plăci comemorative pare soluţia naturală pentru fiecare, prin care se aduce un tribut persoanelor dragi care au pășit spre veșnicie.

Depozitul de Cruci - soluţii comemorative variate

Depozitul de Cruci este partenerul care înțelege perfect nevoia de a oferi accentul personal locului de odihnă veşnică şi vine cu soluții numeroase şi variate. În atelierul de creație blocurile de marmură şi de granit sunt transformate cu grijă în monumente funerare expresive. 

Sobre, elegante, reci, durabile crucile şi monumentele funerare realizate de profesionişti atelierului veghează asupra somnul veșnic. Pe monumentele funerare selectate pot fi inscripţionate detaliile de identificare dorite, dar şi mesajele de rămas bun, care însoțesc drumul veșniciei.

Soluţiile disponibile pe pagina https://depozituldecruci.ro sunt foarte variate. Pot fi selectate cruci din marmură, cu soclu proeminent, cu tăieturi simple dar ferme sau pot fi alese modele decorate cu basoreliefuri expresive, care dau un aer distins întregii creații. Crucile din marmură au zone speciale destinate montării accesoriilor fotoceramice şi mesajelor de adio.

Crucile din granit realizate în atelier sunt obiecte funerare distinse care oferă o notă elegantă locului de veci. Granitul este disponibil într-o varietate mare de nuanțe şi este prelucrat de specialişti cu experienţa până capătă aspectul sobru specific obiectelor religioase. Crucile şi monumentele funerare realizate din granit prin tehnici speciale, sunt durabile. 

Simbolistica monumentelor funerare este una adâncă şi își are originile în preistorie. Timpul nu a ştirbit din semnificația profundă a acestora, blocurile din marmură şi granit rămânând modalitatea preferată de cei mai mulți dintre noi de a-i omagia pe cei decedaţi. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5