Crosul Solidarității, sănătatea sportului, împărţită cu semenii ! Iulia Ionela Dragu: O mare bucurie să putem sprijini Centrul ,,Sfântul Timotei" Chețiu - Bozieș

Asociaţia Mereu Împreună, Parohia Ortodoxă Cheţiu-Bozieş, Primăria Chiochiş, Şcoala Gimnazială „Iuliu Prodan” Chiochiş-Structura Bozieş au organizat Crosul Solidarităţii, pe terenul de sport din Cheţiu.
Competiţia a cuprins cinci categorii, aferente unei curse, respectiv de la 3-6 ani, 6- 12 ani, 12- 16 ani, 16-80 ani femei şi 16-80 ani, bărbaţi. Fiecare participant a primit o medalie, iar locurile I, II, şi III vor fi evidenţiate cu diplome şi cupe.
"Determinat, vanitos, mărturisitor al lui Hristos, implicat necondiționat și cu o mare iubire pentru tinerii din comunitatea Chețiu Bozieș, părintele paroh Marius Cornea, a pus bazele unui centru pentru tineri, Centrul ,,Sfântul Timotei" unde se vor desfășura activități educative și recreative pentru elevii din comunitate. Evenimentul de astăzi , Crosul Solidarității, a fost startul la solidaritate, având ca scop stângerea de fonduri pentru dotarea centrului cu cele necesare. Participanții cross-ului au fost elevi ai școlilor din Chețiu, Bozieș, Nușeni, Apatiu,Bidiu, Manic, Jimbor, precum și membre ale ,,Clubului Femeilor Solidare " Năsăud, Organizația Off-Road Năsăud, directorul zonal din Miercurea-Ciuc Destine-Broker Harghita, Laurentiu Toader , cât și participanții locali la startul de adulți 18+ femei/bărbați. A fost o mare bucurie să putem sprijini acest proiect atât de important . Aristotel spune că ,,Un om educat se deosebește de un om needucat, așa cum un om viu se deosebește de un om mort". Părerea mea este că investiția în educație este una dintre cele mai sigure investiții!
Felicitări tuturor învingătorilor care au urcat pe podium , cât și tuturor participanților! Mulțumim sponsorilor, cadrelor didactice, preoților și primăriei Chiochiș pentru sprijinul acordat!" ne-a declarat Iulia Ionela Dragu, preşedinte Asociaţia Mereu Împreună.
Felicitări !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5