Cristian Niculae: Scările de bloc unde au fost confirmate cazuri de coronavirus, dezinfectate de două ori pe săptămână! Se reia dezinfectarea platformelor de gunoi

Primăria Bistrița a distribuit în această saptămână 1000 de dozatoare cu dezinfectant, asociațiilor de proprietari pentru a fi instalate in scările blocurilor, susţine viceprimarul municipiului, Cristian Niculae. Potrivit acestuia, au fost instalate deja aceste dozatoare în blocurile administrate de primărie, respectiv blocurile ANL și cele sociale, urmând ca în restul blocurilor sa fie instalate prin grija administratorilor asociațiilor de proprietari, pentru operativitate.

"Săptămâna viitoare, sosesc încă 500 de dozatoare pe care le vom distribui urgent, astfel încât toate scările de bloc din Bistrița sa fie dotate cu soluție dezinfectantă. În paralel cu aceste măsuri, Primăria Bistrița dezinfectează scările de bloc unde s-au înregistrat cazuri de COVID-19, de două ori pe săptămână! Începând de luni, dezinfectăm încă o dată toate platformele de colectare a deșeurilor din oraș. Împreună vom depăși această încercare! Totul va fi bine!", informează Cristian Niculae. 

 

Comentarii

28/04/20 11:18
cititor

Puneti ma in aceste recipiente si cate 2-3 picuri de polinka... ma... nu fiti zgarciti... sa aiba "go.ze.rii " ca si " ele is suflete si trebe sa bea si gura lor vorece " ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5