Cristian Niculae: Lucrările de modernizare de la Liceul de Muzică Tudor Jarda avansează!

Lucrările de modernizare a Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” avansează, anunţă viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae.
Potrivit acestuia, şantierul de la Liceul de Muzică ”Tudor Jarda” – proiect pe fonduri guvernamentale nerambursabile, finanţat prin PNDL, în valoare de peste 2 milioane euro -  a ajuns la faza de finisaje interioare pentrul corpul B al școlii.
 
"În exterior s-a finalizat fațada, atât izolația termică cât și elementele arhitecturale, în prezent lucrându-se la fațada din curtea interioară a liceului.  În interior se montează ușile claselor din lemn de stejar, se monteaza parchetul din lemn masiv de stejar în sălile de clasă,iar pe holuri se montează parchet.  S-a instalat și centrala termică cu boiler, care va deservi ambele corpuri ale liceului. Spațiile de studiu și repetiții individuale, amenajate în mansarda corpului reprezintă un mare câștig al acestui proiect de reabilitare și modernizare a acestei unități de învățământ. Odată cu începerea noului an școlar elevii vor putea învăța în clădirea nouă, urmând ca lucrările de reabilitare și modernizare să înceapă și în corpul A al școlii, clădire monument istoric.  Și pe acest șantier lucrează o firmă de construcții bistrițeană acest lucru contribuind la dezvoltarea economiei locale", a transmis viceprimarul Cristian Niculae. 

Comentarii

08/05/20 10:30
remus

Atâta timp cât există asigurate resurse financiare din fonduri guvernamentale nerambursabile alocate prin PNDL, lucrările de modernizare a Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” avansează oricum si fără să apară zilnic o poză pe șantier cu moaca viceprimarului Cristian Niculae (alias Wannabe).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5