Cristian Niculae, la Ghinda: Fiecare bistrițean conteaza!

Problemele bistrițenilor trebuie rezolvate, nu fotografiate!

O situație aparte despre care aș vrea să vorbesc astăzi este cazul domnului Mikloș Torok care locuiește pe strada Ghinzii.

Așa cum bine știți, ploile recente au produs pagube în localitatea Ghinda în mai multe gospodării, iar în spatele grădinii domnului Torok s-a format un baraj din resturi vegetale care bloca cursul apei și care prezenta un pericol mare de producere a unei viituri în cazul unei ploi torențiale, atât pentru cei care locuiesc acolo cât mai ales pentru casele din aval.

Am intervenit în zonă, resturile au fost îndepărtate și albia pârâului a fost degajată pentru a se evita o situație critică în cauzată de o viitură.

Pentru „rezolvarea” problemei a fost pe acolo acum 3 saptamani și Ioan Turc, candidatul "ucenic" alături de reprezentanții Apelor Române.
Problema este de competența Apelor Române, șeful acestei instituții fiind numit de PNL.

Au promis oamenilor afectați că se vor găsi soluții în viitor, că se va elabora un mare plan de amenajare a întregii albii a pârâului Ghinda.
NIMIC nu s-a intamplat, oamenii au rămas doar cu promisiuni goale și problema nerezolvată.
In schimb, candidatul PNL Ioan Turc, nu a pierdut ocazia de a-și face o ședință foto electorală.
Apoi, probabil, a cerut la Oradea și Cluj-Napoca soluții de rezolvare, care încă n-au venit.

Administrația este despre oameni, despre problemele lor reale și despre rezolvarea acestora! Nu despre ședințe foto și povești electorale cu becuri arse.

Fiecare bistrițean este important!

#EsteDespreBistrita #EsteDespreNoi

Comentarii

23/08/20 10:53
Radu

Acest Cristian Niculae (Alias Wannabe) ori face pe prostul ori chiar este când vorbeste acuzator la adresa altora de „ședințe foto”, tocmai el care a împânzit orasul Bistrita cu moaca lui pe panouri uriase, de parcă am fi in Coreea de Nord.
In rest, niste fraze fără continut si cu greseli gramaticale, formulate de un semianalfabet dus cu pluta , cu acuze la adresa lui Ioan Turc, candidatul PNL la functia de primar sau la adresa șefului Apelor Române, pentru vina acestuia că a fost numit de PNL. După mintea lui Wannabe, dacă șeful de la Apele Române ar fi fost numit de PSD lucrurile s-ar rezolva de la sine.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5