Cristian Niculae: Elevii Şcolii Gimnaziale Lucian Blaga vor învăţa în spaţii modernizate, din toamnă!

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, a verificat stadiul execuţiei lucrărilor de modernizare a Şcolii Gimnaziale Lucian Blaga, investiţie finanţată din fonduri europene prin POR 2014-2020.

"Punem în primul rând accent pe calitate în șantierele Bistriței pentru a oferi bistrițenilor lucrări bune, trainice, care să pună în valoare obiectivul în care se investesc banii comunității.

Implicarea activă ne asigură că se respectă normele de calitate, fiind prezenți periodic pe șantierele orașului și comunicând constructiv cu inginerii, proiectanții, responsabilii tehnici și cu muncitorii implicați în realizarea lucrărilor.

La corpurile A, B și sala de sport se lucrează intens la finisajele interioare, care vor fi finalizate până la începerea școlii.

Corpul C al școlii se eliberează de mobilier și materiale didactice, pentru a intra în lucru.

 Modernizăm toate școlile din Bistrița deoarece #educația este cea mai importantă pentru copiii noștrii!", a transmis Cristian Niculae, pe pagina sa de facebook.

 

 

Comentarii

18/07/20 16:55
Vizitator

Nu-i suficient să văruiesti scolile . Este nevoie de suplimentarea spatiilor de învătământ. Șansele ca școala să înceapă în regim normal, în toamnă, sunt foarte mici. Ministrul Sănătății a declarat că cel mai bun scenariu este cel în care unii dintre elevi vor fi la școală, iar ceilalți vor urmări cursurile în sistem online, urmând ca apoi să facă rocada.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5