Cristian Niculae, director ADI Deșeuri: Respectul pentru natură și pentru mediul în care trăim trebuie arătat și în faptă!

Respectul pentru natură și pentru mediul în care trăim trebuie arătat și în faptă.

Luni, 1 aprilie 2024, am desfășurat o acțiune de ecologizare în zona Sângeorz-Băi și Cormaia la care au participat inimoșii elevi voluntari de la Liceul ”Solomon Haliță” și colegii de la ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, în cadrul parteneriatul pe proiecte educaționale dezvoltat alături de partenerii noștri de la TeraSteel.

A fost o excelentă activitate educativă în aer liber, tinerii au conștientizat pericolul poluării cu deșeuri și au înțeles că fără implicarea fiecăruia dintre noi nu vom avea un mediu curat și sănătos.

Am reușit să curățăm două zone de deșeurile abandonate și să le facem să arate așa cum ar trebui de fapt să fie peste tot.

Îi felicităm pe acești tineri minunați pentru hărnicia și determinarea de care au dat dovadă!

Ne dorim ca acțiunile noastre să inspire și să îndemne oamenii din județul nostru la curățenie și totodată să-i determine să nu mai arunce deșeurile în natură.

Trebuie să ne trezim odată la realitate și să nu ne mai batem joc de aceste locuri frumoase în care trăim! Putem face acest lucru, trebuie doar să vrem!

Haideți să colectăm selectiv, să dăm valoare deșeurilor și să nu le mai abandonăm în natură!

Atașat acestui e-mail aveți și fotografii pentru ilustrarea articolului.

Vă mulțumim.

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5