Cristian Niculae (director ADI Deșeuri): Protecția mediului ar trebui introdusă ca materie de studiu în învățământul românesc!

Cristian Niculae, directorul ADI Deșeuri BN, alături de Camelia Tabără, vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița -Năsăud,  au avut parte de o experiență foarte frumoasă și plină de satisfacții alături de elevii Colegiului National ”Andrei Mureșanu” Bistrița, membri ai Clubului COGITO care promovează educația STEM în această școală.

"Elevii din acest club au ca temă de studiu în acest an gestionarea și tratarea deșeurilor reciclabile din județul nostru. În cadrul întâlnirii am discutat despre tot traseul parcurs de deșeurile reciclabile de la generarea lor în gospodării, la colectarea lor separată de către cetățeni, preluarea de operatorul de colectare și transport și tratarea deșeurilor în Centrul de Management Integrat al Deșeurilor de la Tărpiu.

Am descoperit copii foarte preocupați de acest subiect, care caută informații relevante despre cum pot face lucrurile mai bine în acest domeniu și m-am bucurat să le pot împărtăși din eforturile pe care ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud le face în privința gestionării deșeurilor din județul nostru. Felicităm profesorii și elevii din cadrul clubului COGITO care aplică principiile educației STEM și în domeniul nostru de activitate, suntem alături de ei în acest proiect, le vom oferi tot sprijinul nostru pentru a înțelege mai bine cum trebuie colectate și tratate deșeurile și vom face și o vizită pe teren la Tărpiu pentru a vedea aplicat apectele ce țin de tratarea deșeurilor. 
Hai să dăm valoare deșeurilor și să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!", a transmis directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5