Cristian Niculae către un contracandidat: Poate ar trebui să vă luați o vacanță mai lungă, să vă întoarceți la Cluj-Napoca sau Oradea și să cereți îndrumare de la “Profesori”

Incompetența, reaua-voință și lipsa de respect pentru problemele cetățenilor nu vor fi tolerate!

Mă aștept ca Reforma Primăriei să fie acceptată greu, chiar cu reținere și împotrivire.

Dar, nu mă așteptam ca o astfel de reacție să vină din partea unui candidat la primărie.

Mi se pare cel puțin ridicol ca un candidat la Primăria Bistrița să se bucure pentru că o acțiune de reformare a Poliției Locale este blocată de o “chichiță avocațială”.

Nimic despre oportunitatea acestor acțiuni nimic despre competența persoanelor implicate, doar bucurie ridicolă pentru că instanța a blocat o acțiune necesară de reformare a Poliției Locale!

Reforma Primăriei și a Poliției Locale va fi făcută pe durata mandatului meu de primar!

Incompetența, reaua-vointa și lipsa de respect pentru problemele cetățenilor nu vor fi tolerate!

Amintesc că, de curând, CCR a decis că este ilegală carantinarea obligatorie pentru bolnavii de Covid-19 din cauza unui vid legislativ. Oare cine guvernează țara, dle. Turc?

Această sentință a dus la îmbolnăvirea multor români și poate chiar la deces. Atunci nu v-ați bucurat așa de tare, dle. Turc si ați dat vina pe instanță! Dar atunci era vorba despre “pielea” PNL.

Nu vi se pare că sunteți ipocrit și fățarnic, dle. candidat?

Este meschin să te bucuri în astfel de situații când acțiunea este de fapt bine intentionată.

Cred că mai aveți multe de învățat până să ajungeți primar! Poate ar trebui să vă luați o vacanță mai lungă, să vă întoarceți la Cluj-Napoca sau Oradea și să cereți îndrumare de la “Profesori”.

Ucenic ați fost, ucenic sunteți, ucenic veți rămâne!

Cristian Niculae,

Candidat pentru Primăria Bistriţa

Comentarii

13/08/20 15:26
Claudiu marcel

nicu asta ori e prost ori e foarte mincinos..ccr a respims carantinarea , ce a dus la imbolnavirilor din cauza celor din psd, care mereu au de comentat si de bagat bete in roate.!!

13/08/20 16:29
Vizitator

„Dacă tăceai filozof rămâneai” este o veche expresie care se referă la oamenii care aparent par a fi persoane deştepte, dar când deschid gura spun numai tâmpenii. Este cazul vicelui Cristian Niculae, (alias Wannabe) care nu a învătat să tacă. De data asta el spune: „Reforma Primăriei și a Poliției Locale va fi făcută pe durata mandatului meu de primar”. Cum să spui asemenea prostie când ai fost 4 ani viceprimar si nu ai făcut nimic pentru “Reforma Primăriei”, iar în privinta unei pretinse reorganizări a „Poliției Locale”, în anul 2019 ai concediat abuziv 3 polițiști locali, care si-au câstigat în instantă drepturile încălcate, iar Primăria Bistrița este obligată să-i reangajeze și să le plătească retroactiv salariile.
Si pentru că „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“, asa cum spune binecunoscuta zicală, Wannabe îl ridiculizează pe Ioan Turc pentru vizitele făcute la Cluj-Napoca și Oradea , pentru a demonstra cum arată sub aspect edilitar două orase conduse de primari liberali, comparativ cu Bistrita după 3 mandate ale PSD-istului Cretu.
Dacă Wannabe ar fi destept, ceea ce nu-i cazul, ar putea vizita si el aceste orase pentru a vedea lucrări edilitare de calitate nu mai face greselile comise in mandatele predecesorului său.
De fapt Wannabe ca viceprimar s-a ocupat numai de asfaltările din bordură în bordură. Dar si aici Wannabe a demonstrat că nu prea îl duce capul când într-o declaratie a spus următoarea ineptie: „Începând de anul viitor intrăm cu un program susținut de reabilitare și modernizare a trotuarelor, de înlocuire a bordurilor deteriorate, precum și de realizarea de rigole carosabile de preluare a apelor pluviale acolo unde este necesar”. Păi tocmai cu asta trebuia început. Întâi se schimbă bordurile si se montează rigolele carosabile de preluare a apelor pluviale si abia pe urmă de trece la asfaltarea din bordură în bordură, operatiune cu care se încheie lucrarea. Inca un motiv pentru Wannabe pentru a mai iesi chiar el care se crede destept, in orase precum Cluj-Napoca și Oradea de unde ar avea multe de învătat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5