Cristian Berchi, adolescentul aflat în plasament, ce-şi pune talentul, munca şi visurile în dans!

Centrul Cultural Dacia din Bistriţa a găzduit, la finele săptămânii trecute, serbarea de Crăciun pentru copiii plasaţi la asistenţii maternali profesionişti din judeţ. Moş Crăciun a fost aşteptat atât de copii, cât şi de cei care au grijă de ei, evenimentul fiind presărat de momente artistice emoţionante, ale unor copii și adolescenți talentați.  

         Cristian Berchi,  în vârstă de 17 ani, este doar unul dintre cei care au transmis emoții publicului ca și anii trecuți. Anul acesta a pus în scenă două momente foarte bune, un dans contemporan și un dans stil urban, având două ajutoare de nădejde. Este vorba despre Larisa Rus, care practică dansul de la 4 ani și a ajuns la un nivel ridicat, participând la diferite evenimente, spectacole, chiar si concursuri, dar și Roxana Mureșan. Împreună, la sugestia lui Cristian, trupa a primit numele Royal Crew Bistrița.

         Cristian Berchi este elev în clasa a X-a la Liceul Tehnologic de Servicii Bistriţa, fiind ăngrijit de un asistent maternal. Dansul rămâne însă visul său. Acum doi ani, a fost pentru o perioadă la o şcoală de dans din Bistriţa, iar de atunci se pregăteşte singur, axându-se pe două stiluri, contemporan şi urban.

"Mă bucur să pot transmite emoțiile pe care eu le simt şi publicului. Cel mai frumos moment este acela când stai în backstage așteptând ca publicul să te vadă dansând din suflet pentru SUFLETE. Voi păstra Crăciunul în inimă și voi încerca să-l țin cu mine tot anul. De Crăciun toate drumurile duc spre casă”, ne-a transmis Cristian Berchi. Acesta și-ar dori ca pe viitor să devină instructor de dans sau să aibă propria sa școală, dar şi să debuteze într-o carieră muzicală. Este susținut de familia sa, de mama sa – pe care nu o consideră asistent maternal - , de „sora sa”, la toate evenimentele. E doar un exemplu de a lupta pentru visul tău, pe un drum care nu e uşor.  

***

Spectacolul a fost organizat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului prin Serviciul Management de Caz Asistenţă Maternală.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5