A crescut în Casa de Copii din Beclean este femeie de serviciu şi a ajuns în cel mai intens reality din istoria televiziunii. ”Războinica” Claudia Rostaș este admirată, acum, de întreaga ţară, la „Survivor România”, pe Kanal D

Claudia Mirela Rostas a crescut în Centrul pentru Protecția Copilului Beclean, a urmat eleva ala Liceul Agricol Beclean, iar acum o admirăm în echipa ”Războinicilor”, in primul sezon al show-ului "Survivor Romania", la KANAL D. În cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România”, zece vedete si zece necunoscuti vor incerca sa supravietuiasca in jungla din Dominicana.
Claudia Mirela Rostas are 28 de ani, locuieşte în Cluj Napoca si lucreaza ca femeie de serviciu, iar in timpul liber activeaza ca voluntar in beneficiul copiilor orfani. A practicat judo, handbal, volei inca din copilarie.
Din echipa Războinicilor fac parte: Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetică, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială și Emanuel Neagu.
Despre "Survivor Romania"
Jungla din Republica Dominicana le va intinde concurentilor capcane, ii va epuiza, le va testa limitele si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori traversand o serie de emotii si intamplari, departe de cei dragi si condamnati sa supravietuiasca in conditii vitrege.
Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.
Telespectatorii vor avea un rol extrem de important in evolutia concurentilor, acestia putand sa-si voteze favoritii si, astfel, sa ii mentina in joc. Modalitatea de votare va fi comunicata in timpul difuzarii reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru.
Concurentii vor fi nevoiti sa isi dezvolte adevarate strategii de supravietuire, sa se integreze in echipa din care fac parte si sa faca fata provocarilor dificile aparute in viata de zi cu zi din jungla Dominicana. Abilitatile de adaptare, echilibrul psihic, indemanarea si rezistenta fizica le vor fi cei mai buni aliati in parcursul lor.
Telespectatorii vor fi martorii unui reality sută la sută autentic, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5