Corala Osana revine. 30 de preoţi, pe scena Centrului Cultural Dacia

„Osana” n-a dispărut, a făcut doar o mică pauză, de câţiva ani. Este vorba de Corala Protopopiatului Ortodox Bistriţa, din componenţa căreia fac parte tineri preoţi din Protoeria mai sus amintită, având în frunte pe vrednicul slujitor al altarului, preotul Cristian Dragoş, fost preot la Budeşti, acum la Parohia „Bunavestire” din Beclean, „Osana” a încântat zeci şi sute de privitori care au avut fericirea şi bucuria de a-i asculta. Zeci de concerte, cu un repertoriu foarte bogat, a făcut ca acest cor al preoţilor să devină o formaţie de referinţă.
Iată că, „Osana” revine în actualitate. Sub bagheta aceluiaşi dirijor, preot Cristian Dragoş, în jur de 30 de preoţi, din cele trei protopopiate, fac repetiţii intense, incluzând în repertoriu foarte multe surprize plăcute. Preotul Cristian ne asigură că va fi o reîntâlnire frumoasă, de suflet.
Concertul inaugural al noii corale va avea loc cu ocazia spectacolului caritabil „Dă Doamne la lume bine” ce va avea loc în data de 8 noiembrie 2016, în ala „Valeria Peter Predescu” la Centrul Cultural „Dacia” din Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5