Corala “Andrei Mureşanu” a Centrului Cultural Municipal George Coşbuc Bistriţa în concert de colinde la Cluj - Napoca

Duminică, 12 decembrie a.c., Corala « Andrei Mureşanu » însoţită de dl. Prof.dr. Dorel Cosma – directorul Centrului Cultural Municipal Bistriţa, s-a deplasat la Cluj-Napoca onorând invitaţia părintelui Iulian Benche şi a credincioşilor de la Biserica « Înălţarea Sfintei Cruci » din Cartierul Plopilor unde a participat cu răspunsurile la Sf. Liturghie, iar la finalul acesteia a susţinut un frumos concert de colinde.

A fost un concert trăit şi receptat până la lacrimi de credincioşii ce au umplut până la refuz frumoasa biserică clujeană.

La final, părintele Iulian vădit emoţionat, s-a adresat tuturor :

“ Am trăit cu toţii astăzi momente de înălţare sufletească, fiind purtaţi de părintele arhidiacon Cornel Pop şi de minunaţii săi corişti spre ieslea Betleemului, cu o interpretare specială care înseamnă mult effort şi dragoste în pregătire, dar şi multe sacrificii şi renunţări…Nu este de mirare că aţi încântat cu un astfel de repertoriu publicul german şi austriac în recentul turneu din care v-aţi întors în urmă cu câteva zile…, colinda dv. vine din istorie, este curată şi este un ape care o trăieşti cu adevărat pentru că este transmisă cu mult suflet şi dăruire…” , a mai adăugat la final părintele Iulian.

Prof. Ştefan Pop

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5