Copilaş de numai un an, opărit cu apă fierbinte, la Lunca Ilvei!

Astăzi, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz Băi au intervenit în Lunca Ilvei la un apel prin 112 care semnala faptul că un minor prezintă arsuri pe corp.

Din primele date, un minor de 1 an și 6 luni, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu mama acestuia ar fi tras de o găleată cu apă clocotită care era lăsată pe sol, găleată care s-a răsturnat provocându-i arsuri în partea inferioară a corpului.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs fapta.

Update: La fata locului echipajul cu asistent medical SAJ a găsit un băiețel de 1 an cu arsuri prin opărite cu apa clocotita la nivelul membrelor inferioare. Arsurile sunt pe aprox. 30% suprafață corporala și sunt de gradul 2. A fost stabilizat și s-a chemat în ajutor echipajul TIM SMURD, iar ulterior elicopterul SMURD, de care va fi preluat și transportat la o clinica de specialitate, transmite Ciprian Pacurar

Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistrița- Năsăud și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița intervin în localitatea Lunca Ilvei. Un copil în vârstă de aproximativ un an prezintă arsuri pe partea inferioară a corpului, cu apă clocotită.
Copilașul este conștient.
Intervenția este în dinamică, anunţă ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5