Copil de 14 ani, din Bistriţa, plecat de acasă, găsit de poliţişti la Sângeorzu Nou! O fată din Sărata, încredinţată părinţilor!

La finele săptămâmnii, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei de din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și din cadrul celorlalte structuri județene au desfășurat căutări pentru depistarea unui minor de 14 ani, din Bistrița, dispărut de acasă. Totodată, a fost dispusă măsura căutării la nivel național a acestuia.

"Tânărul, în urma unor neînțelegeri, ar fi plecat voluntar de acasă, în jurul orei 15.00 și nu a mai putut fi contactat de familie. În urma activităților desfășurate, minorul a fost găsit pe raza localității Sângeorzu Nou. A fost încredințat familiei, iar măsura căutării a fost revocată", se arată în comunicatul IPJ BN.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au desfășurat căutări pentru găsirea unei tinere de 17 ani, din Sărata care ar fi plecat de acasă, iar familia nu a mai putut-o contacta. A fost dispusă măsura căutării la nivel național, iar polițiștii au demarat de îndată căutările acesteia.

În urma activităților desfășurate, a fost depistată pe raza județului Mureș și încredințată părinților.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5