Copil accidentat la Șanț, după ce a căzut dintr-un tractor!

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi, un echipaj de la SVSU cu masina de teren și echipajul de terapie intensivă mobilă intervin într-o zonă greu accesibila pe raza localității Șanț la un accident - copil în vârstă de aproximativ 12 ani căzut din tractor.

Din primele informații, victima este conștientă.

Intervenția este în dinamica.ISU
Update: Echipajele medicale au preluat copilul și l-au stabilizat în vederea pregătirii pentru elicopterul SMURD. Acesta urmează să aterizeze in localitatea Șanț în aproximativ 5 minute. Intervenția este în dinamica.
Completare: în urma accidentului au rezultat două victime: copilul în vârstă de aprox 12 ani, preluat de elicopterul de la Baza Aeriană Jibou si transportat la o Clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca, cu suspiciune de fractură închisă membru inferior, traumatism cranian minor și alte traumatisme.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat cealaltă victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 49 de ani, politraumatizat, pentru o transporta la UPU SMURD Bistrița.
IPJ BN:

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz Băi au intervenit azi, in jurul orelor 16:14, ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că, în com. Șanț, în zona muntele Făgețel, un bărbat în vârstă de 46 de ani, pe fondul manevrării necorespunzătoare a tractorului cu care se deplasa, s-a răsturnat în aval. La fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate de confirmă, in urma evenimentului rezultând vătămarea corporală a conducătorului utilajului și a pasagerului din cabină, un minor în vârstă de 12 ani.

Polițiștii continuă cercetările, urmând a fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5