Copiii, magicienii Sărbătorilor, la Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud

Împodobirea bradului nu este doar un obicei, este o bucurie nemăsurată. Pentru copii, bradul și colindele sunt repere ale bucuriei și speranței.
Instituția Prefectului - prefectul Teofil Cioarbă și subprefecții Ioan Zăgrean și Decsei Atilla - a primit cu bucurie micii colindători de la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare, clasele a III-a C,D,E- învățători Sas Lia, Gherman Adela și Ureche Lenuța, precum și de la Școala Primară Sfântul Stelian clasa pregătitoare cu învățătoarea Vălean Dora Izabela, clasa a I cu învățătoarea Botiș Raluca Irina, clasa a II-a cu învățătoarea Bulbuc Oana Mihaela și profesoara Țurca Nicoleta împreună cu părintele Tudor Mudure, iar aceștia au împodobit bradul într-o atmosferă familială.
"Colindele tradiționale au transformat Instituția Prefectului într-un moment de întâlnire a generațiilor, amintirile celor mari și speranțele copiilor oferind încă odată dovada că viața are momentele ei de magie.
Fiind magie s-au întâmplat miracole, zeci de miracole. Zeci de copii. Zeci de gânduri către Moș Nicolae, Moș Crăciun și Nașterea Domnului.
A fost magia zâmbetelor inocente, iar copiii au primit cadouri. Adevăratul cadou a fost însă prezența celor mici, ei fiind vestitorii gândurilor bune.
Da, a fost magie. Copiii sunt magia Sărbătorilor.
Mulțumim, dragi copii!", a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5