Haideţi să fim copii, măcar pentru încă o zi!

Copiii aflaţi în plasament familial au sărbătorit la Baza de agrement Lac

 

         Ce frumoasă este copilăria. Ce frumos este să fii mereu copil, mereu tânăr, fără grijile care vin pe măsură ce anii ce trec. Oare mai avem timp să fim copii măcar pentru o zi? Oare ne mai amintim de primele cuvinte rostite de noi? Toate au trecut, dar a rămas amintirea, amintiri pe care nu avem voie să le ştergem din memoria plină până în prezent, cea a copilăriei, cea a tinereţii care, mult prea repede a trecut.

         Cu prilejul zilei de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copiilor, un eveniment cu totul special s-a desfăşurat miercuri, în organizarea Serviciului Asistenţă Maternală din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud – director general Delia Fontul.

Cei mici, într-un număr destul de mare, asistaţi de către părinţii maternali profesionişti din judeţul nostru au pregătit frumoase momente artistice. La momentul de faţă sunt 140 de asistenţi maternali, care au grijă de 240 copii, inclusiv tineri până în 22 ani. Astăzi, pe lângă programul artistic realizat de aceşti minunaţi copii, nu au lipsit nici probele de alergare, aruncare cu mingea, desenele pe asfalt, dansul...

         „Mulţumesc domnului Nelu Şomodean, care ne-a pus la dispoziţie locaţia, Baza de agrement Lac, cât şi sponsorilor care în fiecare an au făcut cadouri celor mici, nedorind să fie mediatizaţi”, ne-a declarat Flaviu Bercea, şef Serviciu Management de Caz Asistenţă Maternală la DGASPC BN.

         La final, copiii au fost răsplătiţi cu frumoase cadouri din partea sponsorilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5