Copiii aflaţi în plasament familial au avut o întâlnire specială cu Moş Crăciun

Serviciul de management de caza asistenţă maternală din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa- Năsăud a organizat, joi, serbarea de Crăciun pentru cei 249 de copii plasaţi la asistenţii maternali profesionişti din judeţ. Evenimentul a fost prezentat de către doi dintre copiii aflaţi în îngrijirea asistenţilor maternali profesionişti, aceştia introducând pe scenă cei 50 de copii talentaţi din sistem, care au performat în domeniile muzicii, dansului şi poeziei, primind multe aplauze din partea publicului. Copiii care activează în cadrul Ansamblului de dansuri populare “Balada” din Bistriţa, în calitate d einvitaţi de onoare, i-au încântat cu evoluţia lor pe cei prezenţi.

La final, dăruirea şi efortul copiilor au fost răsplătite prin venirea lui Moş Crăciun, care le-a oferit cadouri, constând în dulciuri dar şi alte produse pe care aceştia le-au primit cu multă bucurie.

La manifestare ne-au onorat cu prezenţa preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, directorul Direcţiei de Servicii Sociale a municipiului Bistriţ - Radu Dreptate, directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud - Delia Caludia Fontul, alături de şefii de servicii şi angajaţii DGASPC, care au oferit un ajutor substanţial în organizarea evenimentului.

Mulţumim tuturor celor prezenţi, cât şi celor care au susţinut material şi moral acest eveniment. Sărbători fericite!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5