Controversat, dar tot mai dorit - un job în domeniul de videochat este vânat de tinerele ce intră în câmpul muncii

În perioada facultății sau imediat după începe și etapa în care orice tânără decide că trebuie să își găsească un job. Pretențiile sunt totuși destul de mari, precum și nevoia de a găsi acel tip de job ce oferă și remunerație satisfăcătoare. Pare destul de greu pentru fetele care abia intră în câmpul muncii să se conformeze unor cerințe mari, pentru salarii mici. De aceea un raport mai încântător pare să îl ofere un studio de videochat.

În țară, această nișă este deja cunoscută și cu o continuitate ce a făcut ca în cele din urmă să se clădească o industrie a videochatului. Pe cât de controversat pare pentru unii, pe atât de vânat este acest domeniu de tinere. Un job în domeniul de videochat ridică nivelul financiar al salariilor, chiar și pentru începătoare. Când se raportează la un salariu satisfăcător, alta este disponibilitatea fetelor de a se implica în muncă.

Ce presupune un job de acest gen

Controversa apare tocmai la faptul că videochat-ul se referă la așa zisele întâlniri virtuale, între modele și diverse tipologii de bărbați. Aceștia sunt membri ai unor platforme de profil, în căutare de companie, de partenere de discuție. Trebuie spus însă că totul ține de site-uri străine, ce nu sunt active în țară. De aceea există un grad mare de confidențialitate a datelor și protejarea identității modelelor pentru piața din țară. Practic nu sunt șanse ca cineva din grupul de prieteni sau familie să descopere despre locul de muncă al unui model, fără ca ea să își dorească să dezvăluie acest lucru.

Odată ce se delimitează foarte bine și șansele de a fi libere și deloc constrânse de concepte tradiționale și conservatoare, fetele sunt mai dispuse să încerce o astfel de aventură. Șansele lor sunt sporite și de condiții avantajoase. Spre exemplu, la Luxury Studio, conform paginii de prezentare luxurystudio.ro, fetele au parte de training, de cadru legal de activitate, precum și de câștiguri foarte mari.

Nu va conta experiența, întrucât fiecare studio în parte mizează pe o echipă de profesioniști ce va ghida fiecare model în parte. Ceea ce pentru ei înseamnă training, se traduce prin sprijin profi pentru dezvoltare personală și profesională a fiecărei fete în parte. Contează în schimb ca în mod strict să fie vorba de o tânără cu vârsta majoră. Din punct de vedere al aspectului se pare că va conta mai mult naturalețea, frumusețea feminină pură și nu tiparele cu false repere despre frumos - operații estetice, dimensiuni de model etc.

Într-un fel sau altul, un astfel de job dă mână liberă fetelor în a se exprima liber, din toate punctele de vedere, de a exersa talente privind arta conversației, de a-şi pava drumul din timp pentru realizări mărețe pe viitor, atunci când partea financiară nu va mai fi problemă. Au parte așadar de salarii impresionante, de un vis împlinit chiar și dacă sunt la primul lor job - o combinație de interese ce se pare că atrage tot mai multe tinere spre un astfel de domeniu.

Comentarii

05/01/19 11:59
CITITOR

Daaaaa... un " job de videochat " si/sau unul de " video-centura "... , ca efectiv tinerele noastre , se pare ca nu prea mai au alternative , cu toate studiile , calificarile si diplomele mai mult sau mai putin la " pune x-ul " ! ! !

14/05/19 17:40
Ada

Ca modele de videochat, fetele, vor invata lucruri care le ajuta si in viata de zi cu zi, de la relationarea cu oamenii din jur, pana la cum sa se comporte in anumite situatii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5