Continuă modernizarea centrului oraşului Beclean

În cadrul proiectului amplu de modernizare a zonei centrale a Becleanului, se fac ultimele pregătiri în vederea demarării acestei investiţii importante pentru comunitatea locală. În paralel, se amenajează noi parcări şi borduri, toate pentru a schimba în bine şi a înfrumuseţa aspectul zonei centrale a oraşului.
Odată cu ridicarea noului sediu administrativ al Primăriei Beclean, toată zona centrală a oraşului intră într-un program amplu de modificare şi reamenajare. Acest concept de reconstruire a centrului oraşului Beclean include şi toate străzile adiacente.
Astfel, va intra în lucru zona de lângă restaurantul Bachus, fântâna arteziană care va fi reabilitată şi modernizată, biserica reformată, zona din jurul Catedralei Ortodoxe şi Parcul Central unde se vor amenaja locuri de joacă pentru copii complet regândite, se vor crea noi spaţii verzi şi amenajări peisagistice irigate, se vor realiza alei şi piste pentru biciclete.
Cât priveşte modernizarea parcului, în zilele trecute a fost scoasă la licitaţie lucrarea de modernizare a acestuia, execuţia urmând să fie realizată pe tot parcursul anului 2015. De asemenea, în această perioadă se lucrează la amenajarea de noi parcări şi borduri Strada Gării şi în zona parcului.
Toate aceste eforturi ale administraţiei publice a oraşului Beclean se fac pentru o concepţie total schimbată a zonei centrale a localităţii. Rezultatele se vor vedea cel mai bine la finele anului 2015, după modernizarea parcului, amenajarea zonei din jurul noului sediu al Primăriei Beclean, realizarea de noi parcări.
Acest proiect amplu de schimbare şi modernizare a centrului oraşului Beclean este cuprins în Strategia de Dezvoltare pentru perioada 2014–2020.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5