Constelaţiile, galaxiile şi Sistemul Solar, văzute într-un „Spectacol Planetariu”, la Bistriţa

Într-o organizare de excepţie a Complexului Muzeal Bistriţa-Năsăud, director dr. Gavrilaş Vasilichi, şi a prestigioasei Asociaţii Astronomice Pluto, are loc, până pe 31 mai, un fascinant şi inedit spectacol, într-un Planetariu Mobil Educaţional, sub sigla „Spectacol Planetariu – constelaţiile în viziunea străbunilor, tălmăcite pe înţelesul copiilor”, care este tema principală a spectacolului.
De asemenea, în premieră, în istoria municipiului Bistriţa, se organizează un spectacol de Planetariu, care prezintă Sistemul Solar, constalaţiile, galaxiile proiectate pe cupola planetariului în timpul acţiunii deosebite şi profund educative.
Planetariul, instalat la Muzeul Bistriţa, are o cupolă de 5 m diametru, cu o capacitate de 30 persoane pentru un spectacol şi are în dotare un sistem de proiecţie Full HD, durata unui spectacol este de 45 minute, iar spectacolele încep de la ora 9.00 până la ora 18.00.
Intrarea se face pe bază de programare telefonică la nr. de telefon 0752.690245, 0263.211063 sau email [email protected] sau [email protected], preţul unui bilet fiind de 9 lei, în care este inclus şi vizitarea muzeului.
Am întâlnit copii fericiţi, care au văzut lucruri deosebite şi atractive - clasa pregătitoare C de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Bistriţa, conduşi cu competenţă şi multă grijă de către înv. Iris Ana M. şi înv. Nela Moldovan.
Organizatorul acestui vizionar eveniment de scrutare a înălţimilor celeste ale Cosmosului - Complexul Muzeal BN - doreşte ca asemenea acţiuni să aibă o ciclitate ritmică.
Rasa umană, fiind creată de Dumnezeu, care locuieşte în Cer, cunoaşterea galaxiilor, constelaţiilor şi a Sistemului Solar, sunt acte divine, sacre.

Comentarii

27/05/15 10:56
Ion

Punctul de plecare al oricărei reușite este dorința. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5