Consilierul municipal Augusta Săsărman (PSD): Majorări de taxe și impozite la Bistrița marca PNL-USR

Declarație politică

Consilierii municipali ai PSD nu au participat astăzi la ședința ordinară a Consiliului Local Bistrița în care au fost dezbătute și aprobate proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale și a taxelor speciale datorate de persoanele fizice şi juridice din municipiul Bistrița în anul 2024. Încă de ieri, PSD Bistrița a anunțat că nu va vota un astfel de proiect de hotărâre prin care ar crește impozitele și taxele locale.

"Dragi bistrițeni, astăzi a fost ședința de Consiliu Local în care dl Primar Turc & PNL +USR 𝐚𝐮 𝐢̂𝐦𝐩𝐨𝐯𝐚̆𝐫𝐚𝐭 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐮𝐥 𝐛𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 pe anul 2024 fără să clipească.
❌️Decizia de majorare a taxelor și impozitelor locale vă aparține, domnule primar și stimați colegi din majoritate! Și ca să nu fie niciun dubiu asupra atitudinii noastre, 𝙣𝙤𝙞 𝙣𝙪 𝙖𝙢 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙞𝙘𝙞𝙥𝙖𝙩 𝙡𝙖 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩 𝙫𝙤𝙩 tocmai ca să știe toată lumea că decizia aceasta s-a luat exclusiv de către consilierii PNL-USR-Verzi-UDMR.
❌️Nu acceptăm să transferați costul nerealizării proiectelor europene pe umerii bistrițenilor! Dacă ați avut bani de #mașini #second_hand și #patinoare_nefolosite de 10 miliarde, puteati găsi alte soluții să acoperiți 𝙜𝙖̆𝙪𝙧𝙞𝙡𝙚 𝙙𝙞𝙣 𝙗𝙪𝙜𝙚𝙩 𝙘𝙧𝙚𝙖𝙩𝙚 𝙘𝙝𝙞𝙖𝙧 𝙙𝙚 𝙑𝙊𝙄!
‼️PS: Domnule Turc, v-ați consultat cu șefii dvs de la București înainte să majorați tot ce-ați prins? Parcă politica PNL era împotriva a ceea ce dvs tocmai ați făcut", a declarat consilierul municipal Augusta Săsărman.

***
De cealaltă parte, în ședința de Consiliu Local, primarul Ioan Turc a precizat că indexarea cu rata inflației de 13,8 % este obligatorie prin lege, adică prin Codul Fiscal.

Comentarii

24/12/23 10:32
un cetatean

Daca PSD-ul este ingrijorat de cresterea taxelor si impozitelor cu rata inflatiei, nu a fost deloc ingrijorat cand ei au suprataxat mediul privat si au cocolosit bugetarii si pensionarii speciali. Asa ca las-o cucoana, ca macane. Mereu folositi doua masuri, iar unii naivi va mai cred! Hidoasa constructie acest PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5