Conducere nouã la ADI

Sabin Dragomir Cîmpan şi Răzvan Grec sunt noii directori executivi ai ADI Deşeuri, respectiv ADI Apă- Canal, ne comunică Bogdan Ivan, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

,,În urma deciziei nr. 15/13.08.2012, a Consiliului Director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost numit în funcţia de director executiv, domnul Răzvan Grec.

Prin decizia nr. 17/17.08.2012 a Consiliului Director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor Municipale în judeţul Bistriţa-Năsăud, domnul inginer Sabin Dragomir Cîmpan, a fost numit în funcţia de director executiv”, se precizează în comunicatul de presă emis de Consiliul Judeţean.

Sabin Dragomir Cîmpan este licenţiat al Institutului Politehnic din Cluj-Napoca şi absolvent al programului de masterat Management performant, din cadrul Universităţii Babes-Bolyai Cluj-Napoca. Deţine numeroase calificări în management performant, emise de către instituţii internaţionale de educaţie şi formare.

Răzvan Grec este licenţiat al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti şi absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Dimitrie Cantemir din Cluj-Napoca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5